?

Log in

No account? Create an account
Kísértetház

Kísértetház Londonban - Epilógus


Tartalom: Harry szakít a varázsvilággal, ennek megfelelően mugli környékre költözik, és testhezálló mugli hivatást keres magának. Egy nap mérsékelten elégedett, csendes életét, különös zajok zavarják meg.

Korhatár: 16+

Figyelmeztetés: A mű slash, tehát azonos nemű szereplők kapcsolatáról szól. Amennyiben ez a téma számodra sértő, vagy visszataszító, kérlek ne olvass tovább.

Nyilatkozat: A Harry Potter univerzummal kapcsolatos minden jog J.K. Rowling, és a vele szerződésben álló különböző kiadók és filmstúdiók tulajdona. Nekünk semmiféle anyagi hasznunk nem származik belőle.

Előző fejezet


Epilógus

Perselus! – kiáltott le Harry a pincébe. – Indulok a King’s Cross-ra! Hazafelé hozzak valamit?

Pár másodperc múlva Perselus már jött is felfelé a lépcsőn, a kezét menet közben szárogatta egy konyharuhával. – Minek mész a pályaudvarra?

Colin hívott, hogy Lunának megindultak a fájásai, és megkért, hogy hozzam el Harryt a vonattól. Majd valamikor érte jön, ha meglesz a baba.

Az egész pereputtyot idezsuppolja?

Ne aggódj, a többieket már átvitte a szüleihez.

Micsoda megkönnyebbülés. Számításaid szerint meddig lesz itt az az ördögfióka?

Maximum két napig. Miért?

Mert akkor kétnapi hideg élelemmel bezárkózom a pincébe, és addig dolgozom a magam lelki csendjében, amíg haza nem viszik. Csak arra vigyázz, hogy még legyen hova feljönnöm, két nap után. Ne hagyd, hogy a földdel egyenlővé tegye a házat.

Na, azért nem olyan rossz. Csak egy kicsit eleven. Örülj, hogy most nem kaptuk meg a többieket is, mint mikor Esther született.

Szólj, hogy ne felejtsek el hálát adni az összes istenségnek. Legalább nem kell ápolnom egy sokkos házimanót. Ám, arra még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy az a két holdkóros, hogy tudott ilyen életrevaló gyerekeket összehozni. És ennyit! Jó tudni, hogy Creevey legalább egyvalamihez ért.

A fényképezéshez is ért. Te is tudod, mekkora sikere volt a kiállításának.

Jó, rendben. De a gyereknevelés egyiküknek sem az erőssége. El sem tudom képzelni, hogy nem őrülnek meg ettől a visító, rohangáló, törő-zúzó vadmalac-csordától.

Vegyem úgy, hogy nem mondunk igent Luna ajánlatára, miszerint szívesen kihord nekünk egy-egy gyereket?

Egyáltalán a férjével már megbeszélte?

Kétlem. Az előbb Colin hívott. Ha már tudná, biztos megütötte volna a guta. Tudod, hogy Harry és Perselus névválasztását is nehezen emésztette meg. Mit gondolsz, mit fog szólni, ha megtudja, hogy a felesége szülni akar nekünk is egy pár gyereket?

Hm. Megnézném az arckifejezését, amikor Mrs Creevey bejelenti neki.

Ne gonoszkodj! Szegény Colin.

Miért ne gonoszkodjak? Ezért szeretsz.

Nem, nem ezért szeretlek. Az egész csomagot, egyben szeretem. A gyerek kérdést meg, még ráérünk megbeszélni. Pillanatnyilag úgysem aktuális.

Rendben. Indulj, mert elkésel. – Perselus magához húzta, és gyengéden megcsókolta. – Vigyázz magadra, és siess haza. Addig megkérem Siport, hogy készítse elő kicsi-Harrynek a vendégszobát.

Oké. Ne felejtsd el megkérni, hogy csináljon neked elemózsiás csomagot.

Ha-ha-ha. Tudod, hogy csak vicceltem, mint ahogy azt is, hogy nem bírnék ki nélküled két egész napot. És egyébként is, egy fenét alszom lent a heverőn a pincében, amikor az emeleten vár a kényelmes, puha ágyam, benne a tüzes, szerető hitvesemmel.

Vén kujon – Harry lábujjhegyre állt, és megcsókolta. – Most már tényleg megyek. Ígérem, sietek.

Perselus kikísérte. Az ajtóból nézte, amíg befordult a sarkon. Loncsos előkerült valahonnan, és nyolcasokba kezdett a lába körül. – Gyere, te öreg bolhafészek, keressük meg Siport.

***

Comments

Nos először is gratulálok az eredményhez...Nagyon ügyesek voltatok és az összes történet nagyon tetszett...Másodszor gratulálok ehhez a történethez,igazán jó lett*annyira,hogy már akkor kinyomtattam magamnak amikor olvastam a Boszi szombat pályaművek között*remélem,hogy lesz még ilyen olimpia és remélem,hogy te is fogsz indulni,addig is remélem,hogy lesz még sok sok ilyen és ehhez hasonló történeted amit olvashatok...Mégegyszer gratulálok....puszi
Köszönön a gratulációdat!
De egy kicsit irulok-pirulok, mert mint utólag kiderült, némi számítástechnikai gebasz miatt, oda egy előzőleg mentett változat került fel, és így a javításaim nagy része eltűnt belőle. Ide már kijavítva tettem fel, így talán jobb lenne, ha ezt a változatot őriznéd meg az utókor számára. :) A képek, még fekete-fehérben is nagyon jól láthatóak, mert direkt megnéztem, hogy csak olyanokat tegyek fel. Még annyit fogok változtatni, hogy a gyönyörű címsorok, állítólag, nem látszódnak, ezért ha lesz egy kis időm, majd képként beillesztgetem, hogy ti is a szép flancosat lássátok.
Pusz: tothem
Nagyon klasszak az új képek is.
És most azon röhögök magamban, hogy milyen poén lett volna, ha úgy írtam volna az Index Snarry Fórumon, hogy különösen Tothem és Majmunka figyelmébe ajánlom:)
Elolvastam. Tetszett a tortenet. Az a resz ahol Luna a pincebe talalkozik a proffal es utana felmegy a hazba mintha semmi kulonleges nem tortent volna...az Lunara vall, valahogy igy kepzelnem el en is Luna reakcioit:D Drukolltam Perselusnak, hogy mihamarabb megtalaljak, mert o ugysem kert volna segitseget. Harry talpraesettebb volt, mig Piton elesettebb ilyen felalassal nem talakoztam bar biztos van, csak meg nem olvastam(altalaban Piton 'fonok')de tetszett a tortenet. A beszurt kepek es a megjegyzesek is tetszettek otletes. Harry sok allata arra enged kovetkezteni, hogy allatbarat vagy:D Ugyes voltal, puszi.
nagyon tetszett a történet,gratulálok,és köszönöm az élményt!:D
Örülök, hogy tetszett. Azt hittem, hogy már nem is olvassa senki, és lám!
Egészen felvidultam.
Remek történet. Nagyon tetszett. Főleg Harry mugli élete és Luna figurája. Köszönöm!!
Ez rettenetesen édes! Annyira tetszett! És a háttérmunka! És a képek! És a nevek! Fülemínusz, ecsém!
Őszinte gratula!
Egy dologra még kíváncsi lennék: mi lett Hermionével?
Köszi!
Végülis, a történet szempontjából Hermione sorsa lényegtelen. De valószínűleg felkarolta az egyiptomi aszúfügék ügyét, mert az mégiscsak hallatlan, hogy szerencsétlen gyümölcsöket hagyják a perzselő napon aszalódni, utána pedig - semmibe véve az Egyetemes Növényjogi Megállapodás alapelveit - csalárd módon bájitalba aprítják őket. :)
nagyon jó lett és ami a legjobb egyáltalán nem szokványos köszi szépen a remek szórakozást amit a történet olvasása okozott /nagyon vigyorog még mindig/ és a remek munkát
Fogadd őszinte gratulációmat :) Hihetetlenül megindító volt ez a történet, felbuzdította bennem a segíteni vágyást :) Egyszerűen szeretnivaló!
Köszönöm! Örülök, hogy tetszett! Kicsit mi is benne vagyunk. Tegnap előtt fogadtunk be egy icipici sünmalackát. :)Így most már van kutyánk, macskánk, nyuszink, hörink és sünikénk. Persze, lakik a kertben egy csomó egyéb vadállat is, ezek csak a lakásban lévők. :)

Üdv: tothem
Harry házát jól ellepik a kis jövevények, ebbe egy szelem Piton már nem is feltűnő. Pitont annyira sajnáltam, de Harry rátalált és megmentette.
Nagyon tetszett a történet, amit mi sem mutat jobban, mint hogy reggeltől mostanáig szinte megállás nélkül végigolvastam. 🙂
Nagyon aranyos volt, ahogy Harry Perselust ápolta, és hogy átalakította neki a pincét.
Köszönöm, hogy olvashattam! 🙂
Örülök, hogy tetszett! Azt hittem, hogy ezt már nem is fogja elolvasni senki. Általában inkább a fordítások érdekelnek mindenkit.
Köszönöm, hogy írtál hozzászólást!

Edited at 2018-09-13 08:06 pm (UTC)