?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Kedves Barátaim!

Valamit mókoltak itt az LJ-n, mert rövid időn belül többen is jelezték, hogy valami rejtélyes okból nem férnek hozzá az oldal tartalmához.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a barátkozási folyamat megismétlésével a probléma orvosolható.

Az én szemszögemből az látszik ezeknél a személyeknél, hogy ők barátnak jelöltek engem, de hogy én visszajelöltem őket anno, az nem. Viszont, amikor az "add friend" fülre klikkelek, a "barát szerkesztése" ablak jelenik meg, és a módosításra klikkelve áll helyre a rend. Kommentekből úgy vettem le, hogy a másik végéről nézve ugyanez a helyzet.

Másik megfigyelésem, hogy ez a jelenség elsősorban azokat a felhasználókat érinti, akiknek ingyenes fiókjuk van, és évek óta teljesen üres az oldaluk. Az LJ felhasználói feltételeiben benne van, hogy azokat a fiókokat, amelyekben másfél éve nincs semmi mozgás, ahogy idejük engedi, törölni fogják. Erre vonatkozólag már posztoltam figyelmeztetést.
Szóval kedves üres-naplósok! Tessék pár szót írni a naplóba! Nem kell publikussá tenni, lehet privátnak jelölni, és akkor senki sem látja.
Tessék feltölteni valami profilképet! Tessék írni pár szót a profilba! Ha ez túl nagy fáradtság, lehet venni állandó fiókot, akkor törlés sem fenyeget, és nincs egy szál reklám sem.

Voltak olyan személyek is, akik évek elteltével jöttek rá, hogy nem érik el a belsőkörös írásokat. Ők azok, akik - határozott kérésem ellenére - a születési évüket nem tették mindenki számára láthatóvá a profiljukban. Őket továbbra is csak akkor fogom felvenni a Belső Körbe, ha ez megtörténik, és erről üzenetben értesítenek.

Szóval, akinek ezek után dolga akadt, munkára!
Segédleteket találhattok az oldalsó menüben, vagy az általam létrehozott segítő közösségben.

Szép napot! Jó munkát!
Puszka:
tothem

Comments

Köszönöm, ez hasznos volt, megyek is posztolni valamit.
Örülök, hogy hasznosnak találtad! Remélem, mások is így lesznek vele. :)
Köszi az információt :)