?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Kőkörök & Co.

Nem tudom, jár-e még erre valaki, de feltöltöttem egy csomó képet az fotóalbumba.

Ezek még 2011-ben készültek a "Kőkör-túra" alkalmával. 2011 nyarán elmentünk Skóciába, és egy hétig bolyongtunk szakadó esőben a susnyásban, kőkörök és egyéb prehisztórikus emlékek után kutatva.
Egy ideig úgy tudtam, hogy elvesztek a képek, mert a HDD, amire feltöltöttem, tönkrement. Nagyon sok dolgom elveszett, mert ez éppen az egyik gépről a másikra költözés közben történt.
Aztán a hétvégén, amikor egészen más képeket kerestem, a férjem régi gépéről készült mentések között megtaláltam ezeket.

Ide, népnevelési céllal, csak azokat a képeket töltöm fel, amelyekről egyértelmű, hogy hol készültek, esetleg leírás is van hozzá - meg még egy pár dolgot, amit út közben láttunk.

Hamarosan feltöltöm majd a "Világítótorony-túra" képeit is.
Kellemes böngészést!

Ja, az albumokon "barátos" szűrő van. De idegenek úgyis csak ritkán tévednek erre.

Tags:

Comments

Barát :)

Szia!

Én elég rég bejelöltelek, de mégsem tudom olvasni a belső körös írásaidat. Nem tudod, miért?

Köszi!

Re: Barát :)

Hali!
Mindjárt megnézem.
tothem

Re: Barát :)

Nagyon szépen köszönöm, most már működik!!! :)
JÓK! :) Érdekes ez a gépes költözés - pont nálam is ez folyik. "Régi hdd" mappák között bolyongok. :)
Van hangulatuk a képeidnek, örömmel nézegettem őket!
Köszi!
Örülök, hogy tetszenek. Tudom, hogy nem tipikus nyaralási képek, de azoktól eléggé irtózom. :) Összesen talán egy képen látszik a férjem, de csak azért állítottam a bója mellé, hogy érzékelhető legyen a mérete. Mármint a bójának. :P
Még nincs fönt az egész, mert elég lassan mennek föl a képek, de majd ma is próbálok feltaposni párat. :)
Ez a hdd-s ügy nagyon gáz volt. Elküldtem egy céghez, hogy nyerjék ki az adatokat, de jó pár ezer forintért közölték, hogy nem lehet, és visszaküldték. Ez úgy hülyeség, ahogy van, mert valamennyit tuti le lehetett volna szedni a lemezről, ha átteszik egy másik eszközbe. Biztos, hogy nem sérült meg minden szektor minden része. Na mindegy. Így jártam.
Üdv:
tothem

En meg pont teged vettelek elo olvasni tegnap ^^ ejszakas muszakban vagyok, de veled jobban telik :D

Jaj, de drága vagy! Annyira jól esik ilyet hallani. Tényleg nem gondoltam, hogy jár még erre valaki, mert nagyon régen foglalkoztam ilyen jellegű hobbizással. Olvasni olvasok, de fordítani kicsit másokat kellett. Az uniós direktívák nem annyira érdekesek. :) A mezőelméletes fizika sem sokakat érdekel. :D
A gépelés még mindig nehézkes. Inkább kézműveskedtem, hogy ne romoljon tovább a kézügyességem. A gépelésnél az az érdekes, hogy többnyire teljesen értelmes, amit írok, csak nem úgy fejezem be a szavakat, ahogy gondolom, hanem ahogy a kezem gondolja. Fura.
Ma virágállványt akarok csinálni. Kaptam a férjemtől egy munkaasztalt, és egy körfűrészt. Alig várom, hogy kipróbálhassam. :D
Üdv:
tothem
Szia!
Én sem tudom meg nézni a képeket. Pedig én is barátnak jelöltelek már.
Hali!
Nem tudom, mi lehet az oka. Kölcsönös barát vagy, úgyhogy látnod kéne. Be voltál jelentkezve? Engem néha kidob a livejournal, minden különösebb ok nélkül, és csak abból veszem észre, hogy követnék egy linket, de nem hagyja.
Tényleg kidobhatott. Köszy