?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Csak egy megjegyzés

Mivel határozott kérésem ellenére - vagy megkérdezésem nélkül - több oldalon is közvetlen linkeket adtak meg az oldalamon található, nagykorúaknak szánt írásokhoz és fordításokhoz, az összes történetet lezártam, így a jövőben csak bejelentkezett barátaim számára lesznek hozzáférhetőek.

Itt jegyezném meg: az internet egyik alapvető etikai szabálya, hogy korhatáros cuccokhoz NEM adunk direktlinket.

Az Útmutatók és a nagyképűen "blog"-nak nevezett üres locsogás továbbra is publikus marad.

Egyébként a naplóm főoldalát nyugodtan lehet linkelni. Aki tud olvasni, onnan is ki tudja választani az őt érdeklő történetet.

Hamarosan folytatom az útleírást, de közben kabátot kell varrnom a gyerekeknek.

Comments

annoyed

Szia!

Elhiszem, hogy kiakadtál...
Azért mert a Merin és sok más oldalon simán olvasnak történeteket 10 éves kislányok.
Csak azokat nem értem akik kérés ellenére felrakják. Cool-ok akarnak lenni?

Thymea

Re: annoyed

Leginkább az nem tetszett, hogy nem volt semmiféle "majomfogó" azon az oldalon. Minden bejelentkezés nélkül, kvázi az utcáról beesve is minden megnyitható.
Na mindegy. Most már lezártam a fenébe az egészet, és kész.
Benneteket úgysem érint, csak az idetévedőket.
Nagyon helyes. Tovabbi turelmet es jo varrast:) puszika!
Köszi!
sose értettem, miért nem lehet ezt tiszteletben tartani...

mikor olvastam egy kicsit megijedtem, és gyorsan leellenőriztem a listáimat, de nálam minden a főoldalra mutat, úgyhogy megnyugodtam. :)
Én a snarryhungarian-re sem tettem linkeket. A történet címe alapján google-barátunk simán megtalálja.
"Egyébként a naplóm főoldalát nyugodtan lehet linkelni. Aki tud olvasni, onnan is ki tudja választani az őt érdeklő történetet." - Ebben lassan nem tudok 100 %-ig biztos lenni.
Teljesen megértelek, én már minden korhatáros dolgot lezártam, és lehet, hogy bunkónak tűnök, de akinek nem látom az évszámát vagy tudom biztosra, hogy nagykorú, én bizony vissza se jelölöm, amíg nem veszi észre, miért nem tud olvasni :) Bevallom, én szoktalak direkt linkelni, de mindössze az útmutatód azon részét, amely az évszám beállítását taglalja. Olyan szuper összeállítást hoztál létre, hogy nagyban megkönnyíted minden angolul nem, vagy kevéssé tudó emberke dolgát.

Az útleírást pedig várom, mert felettébb élvezetes :)
Hm... És ha már itt járok, hadd kérdezzem meg. Elvileg nálad van néhány bétázásra váró CP fejezet Yatzétől (ha jól tudom ^^) Lehet valamikor számítani rájuk? Vagy ez szakmai titok? :)
Üdv
Herika
Sztem Herika, tothem csak a korhatáros törikre értette a direktlinkes dolgot. Az útmutatókban semmi olyami nincs, amire ne nyithatna rá valaki rögtön :P
viszont a törik... nos igen, aki ilyesmit szeretne olvasni, az legyen elég érett ahhoz, hogy megtalálja őket, főleg, ha már irányba állítják ^^

((am a fordításos, bétázós részre ő is kiváncsi *.* de igyekszik nem pofátlan lenni))
Persze, az útmutatókat nyugodtan lehet linkelni! Bár azoknál is jobb a főoldalt, mert akkor az illető látja, hogy még mennyi mindenre találhat segítséget.
De a fordításokért harapok!
És persze rögtön tudom, ki jött direktlinkkel, mert akkor kapok olyan üzeneteket, hogy "miért nem tudom tovább olvasni a ...-t?", vagy "mikor fejezed be a történetet?". Ezekből tisztán látszik hogy az illető még csak nem is látta a naplóm főoldalát.
És tudom, hogy nem ő a hibás, hanem annak az oldalnak a fenntartója, ahonnan érkezett, de nem tudom megállni, hogy ne legyek dühös, mert még soha nem kaptam egyetlen olyan üzenetet sem, hogy "Figyu, tudod, hogy xy linkeli a történeteidet?" Pedig szerintem, illene szólni.
Most már mindegy, hiába linkelik, nem mennek vele semmire. Ha-ha. (gonosz kacaj)
Nem tudom, mikor jutok el a CP-ig, a saját dolgaimmal sem haladok.