?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Gondoltam, szólok...

... hogy a gépem még mindig a szervizben csücsül. Úgyhogy továbbra sem tudok csinálni semmi értelmeset, mert minden adatom a szervizben van a géppel együtt.

Továbbá elnézést kérek azoktól, akik barátnak jelölnek, és nem értik, hogy miért nem férnek hozzá a lezárt bejegyzésekhez abban a pillanatban, amint entert ütnek a barátkozásra.
Ez - amelyet most használok - egy régi, lassú, és nem igazán megbízható számítógép. Folyton gond van az internettel is. Ha sikerül, naponta egyszer megnézem a leveleimet, és itt az üzeneteket.

Tehát, ha valakit nem jelölök vissza az ízlésének megfelelő gyorsasággal, annak két oka lehet.

1. Pillanatnyilag nincs gépem, vagy netem, vagy a kettő egyszerre.
2. Nálam minden rendben, és küldtem is privát üzenetet a késlekedés okáról, csak az illető nem olvasta el az üzeneteit (sem az üdvözlő bejegyzésben szereplő kéréseimet).

Ennyit mára, mert még intéznem kell pár dolgot, és most épp van gép is, meg net is, tehát vannak még csodák is.

Comments

*keresztbe teszi az ujjait, erős szurkol tothemnek ^^ *
Kitartást!
Köszi!
Gondolj bele! Az unokaöcsémmel csak neten tudok érintkezni, mert Vietnamban dolgozik az istenadta. Momentán épp az esküvőjére készülünk, szervezzük az utazást stb., és akkor egyszer csak elmegy a net. Legalább most már tudom, mitől hullik a hajam.
O.o
Az tényleg nagyon szar ügy, wazz nem cserélnék veled :S
Csak amikor már kifelé utazol ;)
biztos jó buli lesz, és a addigra kihullik az összes hajad majd max kölcsönzöl egy olyan csini hanah montanas parókát ^^
részvétem:( teljesen megértelek, mert nekem másfél hónapig nem volt netem, mert a qrva villám bevágott a szomszédba, nemcsak a gépem szállt el, hanem az internet is, szurkolok, hogy minél előbb legyen neted, és ne húzzanak le nagyon a szervizben! puszi