?

Log in

No account? Create an account
ci-ca

Útmutatók

Ma kaptam az értesítést - és velem együtt mindenki más is, csak nem mindenki bírja az ánglius nyelvet -, hogy az LJ igyekszik könnyebben használhatóvá tenni az oldalt, és ezért folyamatosan elég sok változást fognak bevezetni.

Az első lépés már meg is történt, és a felhasználói profil a menüjében komoly változtatások történtek.
Ha emiatt problémát tapasztaltok valamelyik Útmutatóval kapcsolatban, kérlek, jelezzétek, és akkor én is elvégzem a szükséges módosítást.

Hamarosan csinálok egy Útmutatót a megváltozott menü fordításáról. De nem tudom, mikor sikerül feltenni hozzá a képet, mert a fotóalbumot is csinosítják, és állítólag elég hézagosan működik.

Egyébként ez a ci-cás ikon eredetileg kisfiam alkotása az elsős olvasás munkafüzetéből. (Saját "kockás" macskánkat ábrázolja.) Már egy ideje ezt alkalmazom minden oktató szándékú bejegyzésemnél. (Az üzeneteimnél is. :) Jaj, de evil vagyok!) Így a jövőben is a klnf. segédleteknél ci-ca fog üdvözölni benneteket.

További szép napot mindenkinek!

Comments

Hehe:) Ez vicces volt, először észre sem vettem a változást, automatikusan, odanézés nélkül kattintottam a szokásos helyre, de aztán nem azt csinálta, amit szokott, így rápillogtam, hogy WTF?! De hamar felfogtam, mi van, nincs különösebb gond vele, de örülök, hogy posztoltad, és felis hívtad rá a figyelmet:)
Én az üzenetet láttam először, aztán megnéztem, és elég sok a változás. Azoknak, akik nem tudnak angolul, elég zavaró lehet.