?

Log in

No account? Create an account
Pyracantha

Halika! Alkottam...

Még mindig nem haltam meg, csak arcüreggyulladásom van. Szeretnék szép csöndben haldokolni, de nem megy, mert a két kölöknek is az van, és már második hete egymást ölik idehaza.

Viszont szenvedésemet enyhítendő gyártottam egy "personá"-t az új Firefoxhoz (3.6). A főszerepben a már jól ismert tűztövisem.


Pyracantha fejléc


A persona itt megtekinthető és letölthető.
Jó lenne, ha néhányan feltelepítenétek, mert akkor felkerülhetne a népszerűségi listára.

Azoknak, akik még újak e műfajban:
A "persona" az új Firefoxhoz egy ingyenes kiegészítő, amely a böngésző vizuális testreszabását teszi lehetővé.
A letöltött képek a böngésző fejlécébe ill. láblécébe kerülnek. Egy klikkel akár naponta meg lehet változtatni a megjelenést.
Tegnap kb. 35000 féle persona volt a galériában, de ez naponta néhány százzal nő, úgyhogy elég bő a választék. :)

Csak megjegyzem, hogy alkalmazáskor a bogyók a képernyő jobb szélétől kb. a közepéig érnek, de muszáj ilyen szélesre csinálni, mert csak 3000x200 dpi-s képet fogadnak el. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy a lábléc vajon mikor látható, de csak párban lehet feltölteni őket.

Pyracantha lábléc

Comments

Szia, ezer éve... :D Jobbulást neked is, meg a kölköknek is, és nagyon szépen köszi az ajándékot
Nagyon szívesen! Ha kilábalunk ebből a kórságból - és még mielőtt belegázolnánk a következőbe -, jó lenne összefutni.

Én is élek

Szia!

Örülök, hogy felbukkantál!
Jobbulást mindenkinek!!!
Nem ígérem, hogy letöltöm mert nem értek hozzá majd ha erre jár valaki...
Engem egy degu nem hagy élni az egyik hajnalban kelt a másikok rajtam keresztül közlekednek
Nehéz az élet.
Thymea

Re: Én is élek

Ismerős ez az átközlekedős dolog. Én a macskámat legalább ötször rúgtam ki az ágyamból az éjjel. Ha a lábamhoz odatelepszik, az nem gond, de amikor szép lassan megpróbál kitúrni az ágyból, az már pofátlanság.
he-he pont ma gondoltam rád, vajon mi lehet veled. Ezek szerint mégis van hetedik érzék ;-) Jobbulást neked és a gyerkőknek is.

Nem tudom, milyen gyakran van arcüreg/homloküreg gyulladás a családban (nálunk régebben gyakori vendég volt). Annak idején felírt nekünk a gyerekdoki egy inhalátort, amit többek között paxirasol oldattal kellett megtömni és az arcmaszkján keresztül naponta többször orron át belélegezni. Határozottan csodát tett. Lehet, hogy érdemes lenne rákérdezni. A lányomat többször is megmentette az arcfelszúrástól.
Szerencsére, a mi esetünkben felszúrásra még sosem volt szükség. Mindenki mindig szépen meggyógyul anélkül is. Állítólag a jó orrfújás-technika a dolog nyitja.
Már nekem is hiányoztál. A napokban jártam erre, megnéztem, hátha írtál valamit, amit nem vettem észre, de sajnos semmi. :)
Jobbulást nektek.
Hát igen. Két - állítólag beteg - hiperaktív mellett nem nagyon van másra időm, azon kívül, hogy próbálom megakadályozni a véresebb összecsapásokat.

Ma Matyival próbáltunk egy kicsit tanulni, hogy ne maradjon le nagyon, de a fiatalúr nem volt kimondottan lelkes.

Halika! Alkottam...

Szia! Letöltöttem és nagyon tetszik! Köszönöm! Viszont, javulást kívánok az egész családnak! Legalábbis a betegeskedőknek külön még többet is a javuláshoz! Nagyon reménykedem benne, hogy a közeljövőben azért hallunk rólatok sokkal jobb híreket is és sokkal többször! És még esetleg egy kis írásocskát is?

Na nem vagyok ám telhetetlen! Nem ám!

Sok szeretettel üdvözöl benneteket, anagrama2

Re: Halika! Alkottam...

Igyekszünk gyógyulni, de pl. hétfőn olyan sokat vártunk a gyermekorvosnál, hogy mire végeztünk, bezárt a patika. Kedden reggel elbaktattam a recepttel, akkor meg nem volt a fiamnak felírt antibiotikum. Ma délutánra érkezett meg. Panka igazán tündér volt, és elcaplatott érte, de vissza is jött, mert csak 2500 Ft-ot adtam neki - én kis naiv -, és a gyógyszer 5200 Ft-ba került. Kb. a harmincadik ezrest költjük már erre a rohadt takonykórra. Bosszantó.
Ölelés! *küldi a gyógytó energiákat*
Hiányzol ám, nagyon! Siess vissza hozzánk!
Különben... XD
Az előttem szólókhoz csatlakozva én is jobbulást kívánok nektek! :)
Letöltöttem én is, viszont nem szeretik egymást a Weather Forecast-tel, így nem teljes az öröm. Egyébként nagyon jól sikerült, lecseréltem a bolygóimat, ami eddig volt :P
Köszi!
Nem tudom, miért nem szeretik egymást. Valószínűleg a kiegészítők nem egészen kompatibilisek. A personából az én részem csupán a két kép.
Mivel a 3.6-os még csak nemrég jött ki, valószínűleg jön még egy-két javítócsomag hozzá, ill. a kiegészítőihez.