?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Tothem-tali

Sokan érdeklődtetek, hogy élek-e még. A válasz: igen! Csak egy kicsit sűrű volt errefelé az élet.
Némi unszolásra algol89 és kelenta részéről, úgy gondoltam, hogy erről akár személyesen is meggyőződhettek. :)

Ezért szervezek egy találkozót, amelynek még nem találtam frappáns nevet. A címben szereplő elnevezés a lényeget ugyan tükrözi, de egy kicsit nagyképű. Inkább valami olyasmi kéne, mint Belső Körösök I. Országos Talákozója. Pusztán azért, mert ez még nagyképűbb. :D

És most jöjjenek az adatok.

A találkozó időpontja még nem alakult ki teljes pontossággal, de valamikor augusztus közepe-vége táján, kizárólag hétköznap, leginkább kedden, szerdán vagy csütörtökön lenne. Így a szóba jöhető időpontok: augusztus 12, 13, 18, 25, 26, 27. Kezdődhet délelőtt, de akár délután is, hogy mindenki ideérhessen.

A találkozó helyszíne az alsórákosi Tothem-kastély ebédlője és (félkész) könyvtára.
Igény szerint éjszakai szállás pár fő részére megoldható. Három tuti hálóhely van (Yatze, tiéd a hitvesi hencser!), de további négy-öt embernek, aki hoz polifoamot és hálózsákot, kotrunk egy kis helyet valahol. A kastély parkjában sátor felállítására is van lehetőség, és akkor már a kutya vacsorája sem okoz gondot. (Az említett jószág a galériában "Boglya" néven megtekinthető.)

A találkozó zártkörű lesz, kizárólag a Belső Kör tagjai számára, témája: snarry minden mennyiségben, azon kívül kötetlen beszélgetés, evés-ivás (csak üdítő, nyista pia).

Egyelőre ennyit így elöljáróban. És akkor most következzék egy kis szavazás, hogy egyáltalán lenne-e igényetek valami ilyesmire.
A részletekről egy-két napon belül, újabb szavazás keretében fogom kikérni a véleményeteket.


Poll #1428624 tothem-tali

Részt vennél-e a fenti paraméterekkel megrendezett találkozón?

Igen! Vissza sem tudnál tartani! Jöhet árvíz vagy dögvész, én ott leszek.
11(37.9%)
Szívesen mennék, de sajna, más elfoglaltságom van.
9(31.0%)
Mennék, de nem merek a szemed elé kerülni, mert lassan két éve tartozom egy szép kis summával.
2(6.9%)
Szívesen részt vennék, de nincs pénzem utiköltségre.
4(13.8%)
Nem, mert nem igazán csípem a talikat.
3(10.3%)
Nem, mert csak olyan buliba megyek, ahol van pia.
0(0.0%)

Comments

Tali

Szia!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Sajnos tanfolyamra járok és nem tudok eljönni.Meg le vagyok gatyásodva.
Minden jót: Thymea

Re: Tali

Az a szitu, hogy a tali maga nem kerül egy árva petákba sem. Azért is tartom nálunk, mert van akinek bármi plusz kiadás gondot okozna. Itt meg ugye a teremért nem kell fizetni, és nem is rúg ki senki, ha lejárt a három óra, és kötelező fogyasztás sincs. A kaja sem gond, mert ha valaki hoz, annak megköszönjük, de ha valaki nem hoz, az sem probléma. (Általában egy csomó kaja megmarad.)

Edited at 2009-07-12 07:30 pm (UTC)
Szia! Én is szívesen mennék, de a meló miatt hétköznap nem tudom megoldani, hétvégenként meg újabban nem vagyunk itthon :( De tudod, hogy nekünk van még egy-két hely, ahol találkozhatunk! *nem mondom ki a svéd illetékességű áruház nevét*
De örülök, hogy élsz:) Remélem, fordítani azért volt időd :D Kicsit sem vagyok türelmetlen, pofátlan stb, ugye? Puszi: Shanee
Igen, már rég rá akartam kérdezni, hogy mi lészen a privát talinkkal. Nekem, néhány kivételtől eltekintve, bármikor jó. Még mindig gyesen vagyok. Most 200 froncsi a pittypanna az étteremben. Szívesen meghívlak. :)
Sajnos, fordítani nem volt időm. De már látom az alagút végét. :)
Szia
Jó ötlet a találka, bár még nem tudom hogy oldom meg a szabi kérdését. Eleve Aug. 10-e körül megyek vissza szabiról, valószínűleg idegrohamot kap, ha még egy napra el akarok menni (már csak ezért is megéri :D) Valahogy megoldom, ha már lesz konkrét időpont.
Kommunikáltam a férjemmel, és szombati tali is mehet.
Szia!

Az jó hír, ha lehet szombati tali, mert hétköznap a munka miatt nem érnék rá. Örülök, hogy jól vagy, mert már nagyon hiányoltalak.

Üdv: LL
Tök jó, hogy tudsz jönni!
Hello!

Én is nagyon szívesen elmennék, bár nem ismerek senkit. De szívesen ismerkedek új emberekkel (főleg ha hozzám hasonlóan snarry függők):P. Nekem egyenlőre bármelyik időpont jó lenne.
Ne aggódj! Az ilyen bulik pont azért vannak, hogy megismerjük egymást. Nem te leszel az egyetlen, aki még új húsi a piacon.
Hááát, nem is tudom... Menjek, ne menjek? ;)
kelenta, a Tothem-kastély kriptalakója
Hm, ez jól hangzik :)
A szombat nekem is jobb lenne, mert akkor nem vesztek el egy napnyit silány kis diákbéremből :)
De a hétköznapot is megoldom valahogy, ha kell.
Majd szavaztatom a dolgot, ha már összeállt, hogy kb. kiket érdekel. De egyelőre úgy fest, hogy szombaton lesz, mert már most is sokan amellett lobbiznak.
Amúgy most épp tudodki tudodmilyét fordítom. :) Ha mégsem tudod, akkor majd privátban.
Hát persze, hogy megyek! Jöhet zápor és zivatar, én ott leszek. (Sőt annál inkább... ) algol89
Hali! Örülök, hogy életjelet adtál magadról, már azt hittem elvesztél. :) A talira sajna nem tudok menni, mert az augusztus végig foglalt, és akkor megyünk nyaralni is. De jó szórakozást nektek. :)
Ó, de kár! Pedig jó lett volna dumálni egy kicsit.
Szuper ötlet!
Imádom az ilyen ismeretlenül ismerkedős dolgokat.
Számíthattok rám.
Boglyát meg lehet simizni, vagy szereti friss kezekkel kiegészíteni az étrendjét?
Ha el tudod érni, hogy két másodpercre nyugton maradjon, akkor bátran simogathatod. Nem harap, csak egy kicsit hiperaktív. Felugrálni szeret, ha örül, szóval, praktikus játszóruhában jönni. Amúgy kimondottan strapabíró állat.
A cicus az már nem annyira. Az egy hisztis némber. Már akkor fúj és köpköd, ha a gyerekek elmennek mellette. Mivel kidobva, félig éhen halva találtuk, gondolom a traumatikus gyerekkora felelős ezért az agresszív viselkedésért. De ha sokat murizik, majd bezárom a WC-be.
Hali! én ugyan a "lógok neked pénzzel"re szavaztam, de csak azért, mert ez a lehetőség tetszett legjobban...:D igazából az a kérdés, mikor lesz, mert aug.ra kicsit sűrű a programom, de nagyon szívesen megyek, ha éppen ráérek. Örülök, hogy végre előkerültél! ;P puszi:liliand
Az eddigi hozzászólások alapján, úgy fest, hogy inkább a szombati időpontok a népszerűbbek. Így két időpont maradt: aug. 15., vagy 22.
A pénzzel kapcsolatban eddig még csak az nem vette a lapot, akire vonatkozik. :)

Edited at 2009-07-12 08:50 pm (UTC)
Most néztem a naptáram. Aug 16-án jövünk haza a nyaralásból, szóval nekem csak a 22-e lenne jó. Persze a többség dönt :)
Az a nap nekem is szimpatikusabb. Az a hét egyébként is laza, mert ott van a közepén 20-a.
Olyan szívesen elmennék... kár, hogy az idén nyáron nem találtam munkát :(
Hurrá!!! Már azt hittem végleg elvesztél! Ami talit illeti, szívesen elmennék, de hétköznap fog elengedni a főnököm!!! :(
Óh, köszönöm! Törlöm is a naptáramat :D
Bevallom, azzal a kvízes dologgal rád gondoltam. Én még töröm a fejemet egy olyan "ki vagyok?" játékon is. Tudod, kártyákat kell húzni, van rajtuk egy-egy kijelentés, és minél kevesebb húzásból kell kitalálni, hogy kire vonatkozik.
Az oldalon lévő fanficekből választanám a szereplőket.
Ennél több "szervezett" programot nem tervezek, mert a nép nem nagyon komálja.