?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Elvonási tüneteim vannak

Segítség! Nincs gépem!
Egészen pontosan, szerelőnél van. Kb. 5 nap, míg átlapátolják az egészet egy másik házba.

Most, hogy a férjem itthon van, az ő gépén kalózkodom.

A bejegyzés hírértéke csupán annyi, hogy amíg a saját gépemet hiányolnom kell (brü-hü-hü), addig megcsináltam a naplómhoz a - már régóta esedékes - tag-eket.

Ezek a napló bal oldalán találhatók, és pusztán kényelmi célokat szolgálnak. Mostantól - ha nem rontottam el :) - a megfelelő tag-re kattintva, a többrészes írások minden része szépen megjelenik, egyetlen oldalra összegyűjtve. Próbáljátok ki!


A nyelvvizsgáról: a szóbelin átmentem, de az írásbeliről még semmi hír. Igazán csipkedhetnék magukat egy kicsit.

Comments

Szia, gratulálok a szóbelihez, drukkolok a többiért.:)
Köszi!
Ó Nagyon sajnálom, hogy most nincs géped, de hogyhogy 5 nap:??? Párom mindennel együtt 1 nap alatt megcsinálja, (max 2) de akkor már sokat is mondtam, mert a különböző játékok és felhasználói programok telepítésével is végzett...
Igazán nem értem.
Az a szitu, hogy még garanciális, és a doboza az egyik csavartól kiindulva megrepedt. Úgyhogy az összes belső részét - notebookról van szó - átpakolják egy másik házba.
Persze, házilag ez fél nap lenne - bár nem vagyok benne biztos, hogy lehet-e notebookhoz külön házat kapni -, de akkor elvész a garancia, és mivel még két és fél év van belőle, kár lenne érte. :)

Edited at 2009-03-29 08:50 am (UTC)
Azt hittem Pc-d van, a NB-t nem tudom mennyi átpakolni, de biztos, hogy nem 5 nap. Sajnálom, hogy ennyit ülnek rajta, bár lehet, hogy a házat meg kell rendelniük valahonnan...
Tényleg kár lenne a garanciát elpocsékolni, igazad van.
Tuti, hogy a házat rendelniük kell, és az még futárral is egy-két munkanap. De ha a tengerentúlról hozzák, akkor több is lehet. Szóval, lehetséges, hogy maga a szerelés nem lenne olyan sok.

Ez egyébként még mindig semmi az előző gép javításához képest, mert azt alapból három hétre vállalták, és csak ki kellett pucolni, ami kb. fél óra szétszedéssel együtt.
Hali! Gratulálok a szóbelidhez. Tetszik ez a Tag-os megoldás. Tök praktikus.:)
Köszi!
Örülök, hogy tetszik.
Szia!

Gratulálok a szóbelidhez. Tényleg jó ez a Tag-es megoldás. Hogy lehet ezt megcsinálni, mert én még nem jöttem rá... *segélykérően néz*
Nézd meg a naplódat, és valahol a bejegyzésben kell, hogy legyen egy olyan link, hogy "edit tags". Ha olyan fícsöröd van, ahol gombok vannak a bejegyzés fölött, akkor azt keresd, amelyiken egy cédula látható "TAG" felirattal.
Nos, arra klikk, és akkor megjelenik a bejegyzés, és alatta a szerkesztőablak.
Mivel az első alkalommal még nincs egyetlen tag-ed sem, ezért az adott bejegyzéshez kigondolt fogalmakat, egymástól vesszőkkel elválasztva, beírod az üres sorba, majd a mellette lévő "save..."-re klikk.
A következő alkalommal már ott lesznek az előzőekben megadott tag-ek. Onnan is lehet választani, de írhatsz újat is. Ha többet akarsz választani, a ctrl-t lenyomva kell tartani, és úgy kell őket kijelölni.
Ennyi.
Ha további kérdésed van, írj. :)
Oh! Ez akkor azt jelenti, hogy Cambiare friss sem lesz a héten? :'(
Őszintén megmondom, én már nem is merek yatze szeme elé kerülni.
A géphiány és a lakásfelújítás tetejébe még két gyerek is beteg a háromból. :(