?

Log in

No account? Create an account
bumblebee

Szalagavatóóóóó!

Szombaton este lezajlott gyermekem szalagavatója.
Örömmel jelentem, hogy mindannyian túléltük. :)

A műsor nagyon jól sikerült. A gyerekek nagyon ügyesek és szépek voltak.
És a keringő..., hát az gyönyörű volt. Egészen különleges koreográfiát kreáltak. Különféle formációkban keringtek, volt kis kör, nagy kör, emelgetés, szóval, marha jól nézett ki.

A képekhez csak annyit fűznék hozzá, hogy kb. hatvan méterre ültünk a célszemélytől, és a teremben tök sötét volt. Úgyhogy ami itt látható, az hitvesem hétvégi kézimunkájának eredménye (én csak átszabtam őket).

A gyermek szemben középen, kissé lehajtott fejjel látható (barna hajú, leány)

Gyermekem háttal...

... oldalról...

... és szemben kering

Kelenta és StormBird

Comments

Szalagavatóóóóó!

Drága Tothem!

Bizony nagy boldogság az ilyen csodálatos szalagavató! Én is, ahogy visszaemlékszem, hogy a fiam milyen igazi kis úriember volt....! Úgy gyönyörködtem a te bájos kislányod látványában. A ruha igazán istenien sikerült. Remekmű. Irigylem, hogy ilyen ügyes vagy. Én nem tudtam volna ilyen szépen elkészíteni.A képek nagyon jól sikerültek. Egészen fellelkesültem tőlük. Kelenta egy igazán bájos hercegnő. Remélem nem haragszol, hogy ilyen jelzőkkel illetem, de nekem, csak két fiút adott a sors és mindig is szerettem volna egy ilyen aranyos kislányt, mint a tied. Köszönöm, hogy megmutattad ezeket a csodálatos képeket! A vizsgákhoz pedig nagyon sok sikert és nagyon sok szerencsét kívánok!
Üdvözlettel:anagrama2
Szia
Nagyon jó lett a lányod ruhája. Ügyes vagy. És hogy érezte magát a lányod a szalagavatón? Csak keringőt táncoltak, vagy mást is?
Nagyon szép lett a ruha. Nagyon ügyes vagy. Először azt hittem, hogy csak viccből mondjátok, hogy a lányod:D Aztán, csak rá kellett jönnöm, hogy nem. És most látom hogy Kelenta milyen kis fiatal. De jó neki!
Büszke lehetsz rá.
Szia!

Nagyon jó lett kelenta ruhája. Nagyon szépre csináltad ezt a ruhát. Ügyes vagy:) Szerintem az utolsó kép a legjobb, mert ott egybe látszik.

Üdv: LL
csinos volt a lányod, te meg nagyon ügyes!!!!!

gratulálok!

és jólérezte magát? és te? a többiek is ott voltak? vagy csak te meg férj?
Jól érezte magát a gyermek, bár elég hamar leléptünk. Többen voltunk: mi (papa, mama, gyerekek), anyámék, tesómék (ők gyerekek nélkül), StormBird, valamint rokonok és ismerősök. :)
Szia! Nagyon szép lett a ruha ( lányod is. :)), és nagyon jól áll rajta. Arról nem beszélve, milyen ügyes vagy. (Nekem még van négy évem ruhát varrni.)
Nekem is nagyon tetszik a ruha! Főleg, hogy én egy egyszerű szoknyára sem tudom rávenni a nagynénémet most már, pedig gyerekkoromban ontotta a szebbnél szebb ruhácskákat. Biztos, mert megnőttem... :)
Nálunk anno a keringőzőknek kölcsönzött ruhájuk volt, de szerintem jobb a saját, mégiscsak emlék. Szóval még egyszer gratula a kivitelezéshez, és remélem az ifjú hölgy is jól érezte magát!
Szia! Gyönyörű lett a ruha, és a lányod is nagyon bájos! És hogy Ő kelenta...hatalmas meglepetés volt nekem,nagyon le voltam maradva ezügyben :) Épp most olvastam tőle a névteleneket, és végigbőgtem a végét. Isteni volt :) Sok puszi nektek!
Tényleg nagyon ügyes vagy, hogy meg tudtad varrni ezt a ruhát. Nagyon szép lett!