?

Log in

No account? Create an account
Merry Christmas

Alkottam

Szóval, mivel éjszaka nem voltam álmos, ezt alkottam.


Felhívom mindenki szíves figyelmét, hogy még NINCS KÉSZEN. Így az erőteljesebb kritikáktól egyelőre legyetek kedvesek tartózkodni. Mindenesetre valahogy így képzeltem a dolgot.

Még lesznek további lapok, mint pl. az írók valamint a fordítók adatai (elérhetőség, website, stb.), a történetek tartalma. Ha sikerül valami jobb clientet leszednem, akkor linkekkel is telenyomom a táblázatot (azoknál a történeteknél, ahol az író/fordító nem ellenzi).

Tervezek csak a tagok számára hozzáférhető bejegyzéseket a lezárt közösségekben, ill. a csak magánúton (e-mailben vagy nyomtatott formában) elérhető fordítások számára is.

A community moderált tagságú, azaz ha valaki szeretne tag lenni, pár szavas üzenetet kell küldenie az oldal fenntartójának (ez egyelőre én vagyok, de ez a jövőben változhat). A tagság feltételei megegyeznek a Belső Körével. A születési évet kötelezően fel kell tüntetni a felhasználói adatok között. A community esetében a lakóhely nem szükséges, mert az üzenetből a magyar nyelvtudás elég világosan kiderül.

Azok a tagok, akik valamilyen építő tevékenységet fognak végezni a communityben, majd írási jogosultságot is kapnak.

Comments

Alkottam...

Kedves Tothem!
Végtelenül boldoggá tett ez a bejegyzés, hogy megalkottad ezt az új közösséget! Már be is jelentkeztem. (az user info-ban jelzettek szerint) Ha az esetleg nem lenne elég (vagy nem sikerült volna, ezúton kérlek szépen, hogy én is a közösség olvasója lehessek! A korom azt hiszem megfelelő. (ha jól tudom a Belső köröd tagja vagyok) Mégegyszer nagyon köszönöm és további szép ünnepeket kívánok!
anagrama2

Re: Alkottam...

Nézd meg a profilodat! Szerintem, már látni is fogod. :)

Re: Alkottam...

Igen, látom, nagyon szépen köszönöm!
anagrama2
Szuper lett/lesz:) Nem tudom jo helyen jeloltem-e? remelem igen:)Keresek en is cimeket:)puszi.
Igen, jó helyen jelölted be.
Köszi!
De jó! Nagyon örülök,hogy lesz egy ilyen közösség,és természetesen jelentkeztem tagnak. Remélem sikerült. További kellemes Ünnepeket.
Nem jött meg a kérésed, de meghívtalak. Majd lsz. fogadd el, és akkor minden okés lesz.
Hali! Elvileg én is csatlakoztam, ha mégsem légyszi jelezz vissza nekem is. Feltételezem nekem nem kell magamról leírást küldenem :)

Nagyon ügyes voltál, szerintem jó lett, és valami ilyesmi volt az eredeti elképzelés is.

Pusz
Rendben megjött a jelentkezésed. Fel is vettelek.

Elvben minden bejegyzés, és a linklista is kész. Már csak ki kell egészíteni. Mindegyikhez megcsináltam a táblázatokat, és sikerült úgy megoldani, hogy frissítéskor elég a bejegyzésben a régi táblázatot az újra cserélni. Ha van további javaslatod, lsz., írd meg.

Úgy gondoltam, hogy most kb. két hétig gyűjtöm az adatokat, aztán frissítem az oldalt. Tehát, ha tudsz olyan fordításokról, amelyek még nincsenek a listában, akkor légyszí' küldd el az adatait. A publikus részekhez nem rakok linkeket, mert akkor senki sem pattoghat, hogy engedély nélkül linkeltük az írását. Viszont az írók és a fordítók elérhetőségéhez csak az ő engedélyükkel (kivéve az LJ-felhasználókat, mert az ő esetükben az LJ elérhetőség felkerül) kerülnek fel az adatok, és azt csak a tagok láthatják.

Még nem tudom, hogy lehetne megoldani, hogy ne csak én férhessek hozzá. Mármint az tudom, mert az két gombnyomás, hanem a gyakorlati része. Csak úgy megoldható, hogy minden frissítés után, a kiegészített táblázatokat az összes adminnak meg kell kapnia, mert csak abban az esetben tudnak ők is frissíteni. Viszont elég egyetlen elütés, és az egész formázás elszáll a kibertérbe (összecsúsznak a feliratok, görbe lesz az oszlop, elveszítik egymást az összetartozó adatok, stb.)

Tényleg, megnéznéd, hogy a te monitorodon jó-e a bejegyzéseknél a szöveg elhelyezése? Mert nekem "szélesvásznú" monitorom van, és azon akkor is látszik a széle, amikor a normálon már nem.
Kedves Tothem!
Nagyon tetszik a community! Egy újabb gyögyszem Tőled a livejournal-on. :)
Gratulálok a szép és igényes munkádhoz, és köszönöm.
Nagyon jó az ötleted,és a megvalósítás is színvonalas,gratulálok!Szeretnék tag lenni,hogy a közösség olvasója lehessek,bejelentkeztem,csak nem tudom,hogy jó helyen jelöltem-e.Remélem,hogy igen.Még egyszer gratula a munkádhoz,további kellemes ünnepeket!
Csak a nézelődőkhöz jelölted be magad. (watched by), de majd meghívlak, csak utána fogadd el a meghívást. Oké?
Köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!
Izé. Most kicsit fáradt vagyok, és nem értem, hogy lehetek tag, illetve az vagyok-e már. Ha nem, akkor most jelzem, hogy szeretnék az lenni, jó? :-)
Egyébként szuper ötlet és nagyon ügyesen meg is valósítottad!
Tényleg nagyon ügyi vagy, nem értem honnan van ennyi energiád?
Na jó, azt hiszem jelentkeztem, de a mostani állapotomban ez nem biztos. :P
Minden rendben! Most hagytam jóvá. :) Mivel csütörtök éjszaka fent voltam, most aludtam. ;)

Asszem, egyelőre minden szüks. bejegyzést megcsináltam. Küldhetitek az adatokat bele. :D

Jelentkezés

Kedves Tothem!

Jelentkeztem, remélem, sikeresen, és a feltételeknek is megfelelek. Ha valamit rosszul csináltam, írd meg, plíz!

Re: Jelentkezés

Megvagy! Beírtalak.
Szia!
Megvan a hozzáférésem, köszi! :D
Nagyszerűt alkottál, de tényleg sok munka lehetett vele, bár még lesz is, azt gondolom. :D Bár én is tudnék olyan jól angolul, hogy eredetiben olvashassak és segíthessem a munkátokat. Ez még a jövő kérdése. :D
Addig is köszi, hogy fordítasz és a többieknek is köszi! :D
Pusz: Adi
Az a helyzet, hogy angolul nem igazán kell tudnod, csak annyira, hogy a történet elejéről az eredeti címet le tudd másolni. :)

A gyűjtésben segíthetnél. Hadd teljenek azok a táblázatok, ha már annyit vacakoltam velük. :)
Mindjárt írok is egy bejegyzést, hogy hogyan, meg miként kellene megvalósítani a gyűjtögetést.
Szia! Én is annyira, de annyira szeretnék a közösség tagja lenni. Szerény :D angol tudásom alapján jelölgettem is, de ha bele is pusztulok, akkor sem találom, hol kell üzenetet küldenem neked. Pedig magyar vagyok és nagyon nagykorú. :)
Szép Ünnepeket!
Sebaj, eltaláltad! Az üzenet itt is tökéletes, de a user info oldalon - elvben - ott az emilem.
De majd csinálok neki egy külön bejegyzést, és felteszem a linklistára, akkor tuti mindenki megtalálja.
Szia!

Én is közössség olvasolja szeretnék lenni.
Szija! :)
Beléptem, a feltételeknek is megfelelek (bár ebben a fandomban nem igazán vagyok aktív, de a jó írásokat még mindig elolvasom), és előre is köszönöm a jóváhagyásodat! ^^
Kellemes Ünnepeket!