?

Log in

No account? Create an account
Santa - gif

Megjött a Mikulás!

Szóval itt a Miki. Ez nálunk abszolút édesség-mentesen nyilvánult meg. Pankának 1300 kcal-ás diétát írt elő a dietetikus, úgyhogy nagy szenyóság lett volna a télapótól, ha egy zsák csokit hozott volna.

Én is jó voltam. Kaptam is a férjemtől előkarácsonyi ajeszt. Kölcsönadta öt percre a hitelkártyáját. Csak addig kellett, amíg kifizettem az LJ-n a permanent account-ot. Az alkalomra készítettem ezt a mozgó ikont, amelyhez frissen loptam a karikatúrát.

Egyébként lehet, hogy valakit még érdekel: mostantól 10-ig lehetőség van állandó fiókot nyitni, ill. azzá alakítani a már meglévőt. Ilyen lehetőség tényleg csak nagyon ritkán adódik. Szóval, ha valaki szeretne állandó fiókot, akkor a Gift Shop-ban beszerezheti. 15 GB tárhely, 195 ikon, reklám-free. Az árból 25 dezső jótékonysági célra megy.

Comments

Az ikon tetszik:) De a csokimentes mikulast el sem tudom kepzelni...nem irigyellek. Most akkor szolidaritasbol az egesz csalad dietazik? Jobbulast es kitartast a dietahoz:)
Annyira azért nem mártír a család. :) De én már régóta küzdök a csokimentes mikulásért. Tőlünk sosem szoktak csokit kapni. A lányok pólót kaptak, és névre szóló, mackós kulcstartót, a legény pedig egy mérsékelt méretű, robotos legót, mert úgyis arra vágyott.

A tesóm gyerekeinek azt a könyvecskés adventi naptárt vettem.

Persze, mint rendesen, a nagyszülők tojtak az egészre.

Edited at 2008-12-07 10:30 pm (UTC)
A nagyszulok mar csak ilyenek:D
Csokimentes mikulás... Ööö én szeretem a csokit. Nagyon. Nem tudnám csoki nélkül elképzelni a mikulást. De úgy alakult, hogy a legfontosabb a csomagban a sajt. Mindig hoz a csoki mellé sajtot is a Mikulás. Tudom, hogy bolond szokás, de nálunk így van.:D
Sok sikert a diétához.
Köszi!
Ez a sajtos dolog sem rossz. :)