?

Log in

No account? Create an account
ci-ca

Megint...

Az elmúlt néhány hétben elég sokan kívántak barátkozni velem. Viszont, hiába írtam le pontosan az üdvözlő bejegyzésben a Belső Körbe tartozás feltételeit, sajnos - egy-két kivételtől eltekintve - valami mindig hiányzik.
A Belső Körbe tartozás alapvető feltétele, hogy a születési év és a lakhely fel legyen tüntetve (minden ki számára láthatóan) a jelentkező profiljában.
Tehát akinek ezek valamelyike eddig hiányzott, az legyen kedves pótolni, és a pótlás megtörténtéről küldeni nekem egy üzenetet. (Ez lehet e-mail, lj-message, vagy comment.)

Many thanks in advance.

PS.: A kb. két hét múlva felkerülő fordítást - előre láthatólag - csak a belsőkörösök olvashatják majd.

Holnap jön a festő kifesteni a lakást. El leszek havazva.

Comments

Még egyszer köszi,hogy bevettél a Belső Körbe!(Így már) jókor kérdezem,de ugye az lj használata ingyenes? Mármint csak azért regiztem,hogy olvasni és kommentelni tudjak,oldalt nem tartok fenn.Bocsi,hogy hülyeségekkel zargatlak,de még most kezdek barátokat gyűjteni,és tőled merek kérdezni;így is nagy segítséget jelentettek az útmutatóid.Gratula a munkáidhoz!
Kérdezz nyugodtan.
Szóval, az LJ-n (és az IJ-n is) többféle lehetőség közül választhatsz.
Van az ingyenes, reklámmentes account, ennél elég korlátozottak a lehetőségek, viszont nincs reklám az oldalon.
A Plus Account is abszolút ingyenes, de már valamivel bővebb szolgáltatást nyújt, viszont ezért cserébe van néhány reklámablak az oldalon.
Ezután jönnek a fizetős oldalak, amelyeken nincs reklám, és nagyobb a tárhely, több ikonod lehet, készíthetsz szavazást, stb.
Ha komolyan jelen szeretnél lenni az LJ-n, akkor a Plus Account-ot javaslom, mert akkor már kapsz 1GB tárhelyet a Scrapbook-ban, így feltehetsz pl. képeket, több ikonod (userpic)lehet. Azt is javaslom, hogy legalább egy bejelentkező bejegyzést írj a naplódba, hogy ha valaki szeretne valamit közölni veled, legyen rá lehetősége. (Igaz arra ott az LJ-message, de azt a kezdők nem szokták megtalálni.)
Ha egyéb kérdésed lenne, kérdezz bátran.
Ha valamit nagyon nem tudsz, és úgy érzed, hogy egy képes útmutató jól jönne, akkor is szólj, és megcsinálom.
Köszönöm! :)
Köszi a tájékoztatást!A Plus Accountot írta ki az oldalamon,tehát megnyugodtam,hogy ingyenes*levegőt kifúj,homlokát törli*.A regisztrációnál szerintem az a gond,hogy abszolút angol nyelvű minden tájékoztatás,és utasítás,és elég sokan sajnos nem értjük ilyen szinten a nyelvet(pedig bújtam közben a szótárat!)Jó,hogy ilyen segítőkészen állsz az ilyen "net-analfabétákhoz" is,mint én!Mégegyszer millió köszi,remélem rendben megy a festés! :)
Nagyon szívesen!
Ó igen, a festés remekül halad, csak én húzom magam után a beleimet. :)
Szívesen csinálok egy útmutatót a regisztráláshoz is, ha lenne rá igény, de azzal az a gond, hogy pont akinek kéne, nem valószínű, hogy látná. Aki meg - némi véráldozattal - túljutott a regisztráláson, annak már nincs rá igazán szüksége.
nyunyu... festés... ne is mondd... bár nekem könnyebb lesz ,) még nincs lelapozva, lepadlózva a ház ,) so nem kell nagyon takarítanom ,) jelenleg a szoba és egyebek színeit válogatom ,)

és drukk és kitartás ,)

meg alig várom az 52órát ,) szeretem nagyon ,)
Sok takarítani való itt sincs, mert a festők mindent letakartak, és ők olyanok, hogy azonnal feltörlik, ha valahova mégis pöttyenne valami. Kvázi - úgy férfi módra - össze is takarítottak, a szemetet elvitték. A nagyobb dolgokat visszatették a helyére. A rámolás van hátra, viszont kellenének szekrények. Már ki is számoltam, hogy milyen és mennyi (és hogy mennyibe fog fájni a dolog). A kamra olyan jó tágas üresen! :) Sajna, amint beviszek valamit, már nem így lesz. :(
Még van egy csomó holmi, amelynek gazdára kéne találnia. Pl. öt zsák ruha, ami a dédipapáé volt.

Már nem kell sokáig várnod! Felgyűröm a sztori végét, és csak aztán megyek tanulni.
oww ,)) a ruhákat eladod? mert ha nem, akkor ,))) esetleg lenne helye ,) itt van éppen gyűjtés, meg van bnőm aki nem teljesen megfelefő körülmények közt él, hátha tudnk vmit hasznosítani ,)))

jajj ne is mondd ,) ha beköltözünk, még assem tom, minek hol lesz a helye ,) egy biztos pont lesz ,) a hűtő meg a konyhaszekrény ,)) hihi
A ruhákat valamelyik szeretetszolgálatnak akarom adni. A baj csak az, hogy nem hajlandók eljönni érte. Én pedig nem igazán tudom elvinni, mert nagyon sok, és mert nincs kocsim.
Van még egy csomó konyhaeszköz, és egyéb használati tárgyak. Pl. két vasaló, kenyérpirító, edények, márkás villanyborotva, fényképezőgép, konyhába való lámpa (túl magas voltam hozzá, és állandóan beleütköztem), néhány női ruha is maradt még a nagyanyámtól. Konyharuhák, ágyneműhuzatok, takarók, és még a fene tudja micsoda.

Akinek kell, viheti. Csak foglalja le, nehogy másnak odaadjam.