?

Log in

No account? Create an account
ci-ca

Höri

Ne aggódjatok, ha Isten és a t-online is úgy akarja, ma mindenképpen elkezdem feltenni az új történetet. Csináltam hozzá csilli-villi ikont is.
De most egyelőre más ügyben zargatlak benneteket.

A dolgok jelenlegi állása szerint, pár napon belül valószínűleg eggyel több hörcsögünk lesz idehaza, mint amennyire feltétlenül szükségünk lenne.
Annál is inkább, mert sajnos eléggé allergiás vagyok a rágcsálókra, továbbá van egy elég élelmes macskánk, és a macska meg a hörcsög nem igazán elegyíthető (vagyis igen, de akkor lesz egy jóllakott macska, és egynél kevesebb hörcsög).

A történet a következő:

A hörcsögöt - you know, hamster: little, hairy, cute - a gyerekem egyik osztálytársnője kapta ajándékba a többiektől. Mert az olyan jó buli, és a höri nagyon aranyos. Csak a t. szülőkkel felejtették el egyeztetni a dolgot. Aztán valaki bevállalta, de ő sem igazán kérte ki szeretett ősei véleményét. Momentán a szerencsétlen állatka - a lakásból kiűzetvén - az erkélyen fagyoskodik, és mivel az általános vélemény azt volt, hogy "a te mamád biztos megengedi", és a gyerekemet már hetek óta nyüstölik miatta; így átmenetileg hajlandó vagyok befogadni a szerencsétlen árvát.

Tehát, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy boldog gazdája legyen egy csíkos hörcsögnek, vagy csupán úgy érzi, hogy szívesen megszabadít a nálam jelentkező fölöslegtől, kérem, hogy jelezze nekem (lehetőleg minél gyorsabban). A höri a szükséges tárolóeszközzel együtt értendő (nem tudom, konkrétan mi van hozzá, de a kiscsaj felszereléssel együtt kapta).

Előre is köszönöm!

Comments

A serdülők - szokás szerint - kavarnak még, de a férjemnek aránylag útba esel. Rá tudnám venni, hogy elvigye neked. Az M3-ason ingázik.
Köszi! Akkor most várjuk a kölkek döntését, aztán megbeszéljük a részleteket.
Úgy néz ki, hogy az illetékesnek sikerült megpuhítani anyucit. Vagy valaki más anyuciját.
Mindenesetre nagyon köszönöm, hogy ilyen segítőkész voltál.
sajna mi is tele vagyunk:( (2 kutya, 6 macska (szerintem ők örülnének a hörinek), 5 csincsilla), remélem találsz neki egy jó gazdit:) pusz
nyunyu ,)) hörcsög édes ,)) a hugomnak volt, mindig megnyúvasztotta ,( mi meg cserélhettük ki, ugyanolyanra ,)

és detto bomotugi ,))
Jujj, én nagyon szeretném... De anyám vele együtt vágna ki :(
Remélem, találsz neki jó gazdit!!!
Csak egy kérdés: Te is totál lebutítva látod az oldalam? Azt ígérték, hogy mostanra abbahagyják a buherálást, de úgy látszik, valahogy nem lett 100%-os a dolog.
Nem, nekem bejön, csak nagyon-nagyon lassan.
Nahát, ezt velem is megcsinálták a tizenharmadik szülinapomra :-), de az én szüleim jobb fejek voltak. Sőt, utóbb még kaptam mellé tőlük is másikat. Sajnos egy év múlva kiderült, hogy allergiás vagyok rájuk...

Szerencsére kinőttem, de most nem olyanok a körülményeink, hogy állatot tartsunk, nagyon pici a lakás, és nagyon pici a gyerek :-).

Remélem, jó helyre kerül a höri.

Az oldal már nem lebutított, de piszok lassú...
Hmm..én szívesen befogadnám, de szégyen-nem szégyen nem tudom hogy hol is laksz. De ha ez megnyugtat /vagy nem /én Ongán /B-A-Z. megye/ lakom. XD
Hmm nekem nem tűnik annak hogy rossz lenne az oldal...
Én Pesten lakom.
Állítólag az ifjoncok holnapra kitalálják, hogy tulajdonképpen mit is akarnak.
Bocs, Tothem, hogy nem höri-ügyben, de ha látsz a skype-on, integess rám, lécci :) Köszi.
Oké! Este jó lesz? Csak akkor leszek, mert ma látogathatom meg a kicsiket a kórházban.
persze, köszi, nem sürgős :)
Nekem rögtön Harry jutott eszembe a Kísértetházból :-)
Miért? Csak a cicus és a süni befogadott jószág, a kutyust tenyésztőtől vettük. :P

Ha nem lennék rá allergiás jöhetne a hörcsög, de sajna, eddig minden rágcsálónál kijött az allergiám, és mivel alapállapotban is elég hervasztó az asztmám, nem igazán merek kockáztatni.
Szia!Nem höri ügyben írok(,de még béna vagyok az LJ-vel).Nagyon szeretem az írásaidat.Bejelöltelek barátnak, remélem, bekerülhetek a Belső Körbe.Előre is köszi!!
Már bent is vagy! ;)