?

Log in

No account? Create an account
ci-ca

I had a great time!

Mint látjátok, kezd angolmérgezésem lenni. :)
Ettől függetlenül a mai nap tényleg szuper volt. Itt volt yatze, és együtt töltöttük a délutánt. A világ ugyan megváltatlanul maradt, de megosztottuk egymással a fandommal, fordításokkal és egyebekkel kapcsolatos híreinket.

Hozott nekem egy csomó ajeszt is! (Bi-bi-bii!) Ezt:

Kitalálhatjátok, mit jelent az "S". (Egy picit segítek: S-sel kezdődik, és everusszal végződik. :D)
Aztán kaptam még ezt:

Ezeken kívül megkaptam még a kedvenc snarry fanartomat, csodálatos fotópapírra nyomtatva. Azt csak azért nem teszem fel, nehogy Lizard leszedje a fejemet.

A következő csodálatos dolog idehaza ért, mikor bekapcsoltam a gépemet, és egy csomó üzenet várt. Annyira örülök, hogy tetszik nektek az új történet, és nagyon köszönöm a sok kedves hozzászólást.

A ti üzeneteitek mellett várt egy e-mail perfica-tól is. Tök aranyos választ írt a levelemre, továbbá engedélyt kaptam tőle, hogy lefordítsam a The Care of Infants című ficjét. (Aki szeretné elolvasni angolul, a Walking the Plank-on megtalálja.) Annyira jókat szoktam mosolyogni, hogy mikor elküldöm az íróknak a kész munkát, a válaszukban mindig megírják, hogy nagyon jól néz ki a fordítás. :) Ez annyira édes. Viszont Perfica megnézte az oldalt is, mert írt pár kedves szót a bannerről és az ikonról is. Amit még nagyon becsülök, hogy mindig azonnal válaszol a leveleimre.

Comments

ÁÁÁÁ!!! Ennyinél befejezem, bár tudnám folytatni! Valamiért ez nem maradt meg, hogy a The Care...-t fogod fordítani! Leakadtam a többi hírednél :D
De jó!
Azt akkor még nem mondtam, mert csak akkor kaptam meg a mail, amikor hazaértem. Elküldtem neki a kész fordítást, meg a kérésemet, és nagyon aranyos választ írt. :)