?

Log in

No account? Create an account
Bogi

Boglya

Boglyocskát ma műtettem meg. A procedúrát elég jól viselte, csak azzal a tölcsérrel nincs igazán kibékülve.Boglya, miután hazacipeltem az állatorvostól

Mint látható, megmarad

Matka megújult érdeklődéssel folytatta a "kutyatanulmányozás" nevű tevékenységét


Comments

Drága Boglya! Óh nagyon szurkolok neki, hogy mielőbb túl legyen a dolgon ! Az a szegény cica pedig értetlenül áll a dolog előtt! A fotón én úgy látom. Meg még azt is, hogy részvétteljesen nézi. Meg még azon gondolkozik, hogy mit is segíthetne.
Üdvözlettel: anagrama2
Oh a jó kis Tölcsér effeket... szegény vakkancs :(
a mi kutyánknak 2x szem műtétje és 2x has műtétje.. szóval van egy fél garitúra tölcsérünk. votl hogy 2 db is tönkre tett mert nem látott és nem birt közlekedni szegényke...
ezek mellett a hülye dög negyon bújos imád az ember lába között leledzeni tölcsérrel vagy annélkül..
a család egy időben választhatott: menekül a kutya elöl vagy sebesre karcolt combokkal közlekedik

kitartást a nektek !
Háh! Hogy néz ki a macskád! Fantasztikus! Szegény, hogy meg lett áldva a szinével! Hogy hívják? Bányarém? XDXDXDXDXD
Na! Ne bántsd a cicust! A sötét teknőc színű macskák közül kimondottan szép színe van.
Ez a mintázat egy ősi gén visszaütése folytán keletkezik, és kizárólag nőstény macskáknál fordul elő. Kiváló rejtőszín. Ha egy bokor alá beül, még fényes nappal sem lehet észrevenni az ilyen színű cicát.
Az ősi gén egyébként nem csak a bunda színében, hanem az állat természetében is megnyilvánul. A teknőc színű macskák okosabbak, életre valóbbak, viszont sokkal vadabbak, mint cirmos társaik.

Egyébként valószínűleg az eredeti gazdája is hasonló véleménnyel volt róla, mint te, mert a szerencsétlent pici korában félig éhen halva, kiszáradva találtuk Fóton, a CORA melletti bozótosban.
Valljuk be, ez egy nagyon praktikus színösszeállítás a macskán: bármilyen színű ruhát hatékonyan össze tud szőrözni.
Szegénykém. Azt, hogy ez a szín csak nöstényeknél fordul elő, azt nem tudtam.
Abban viszont, hogy okosabbak, azzal egyet tudok érteni... az egyéimek nem teknőc színüek...

...

Boglyának jobbulást!
Ami a cicust illeti, az enyém is így szokta stírölni a kutyát... a legjobban azt szereti, amikor az ebet fürdetem, akkor a nyakamba mászik, hogy jobban lásson. Azt hiszem az én macskám egy kicsit szemét :(
Minden esetre a teknőc szín szerintem csodaszép, bár, tényleg vicces :)
hú... húúúúúúúúúúúú... xD
egy baromira értelmes kérdés: visszhangzik, ha ugat? XD nekünk anno a tacskónknak vol tilyen cuki találmánya és rémesen felerősítette a hangját a kis dögnek :D
egyébként jobbulást Boglyának :)
Szegény cuki Boglya! Jobbulást neki. A cicus, hát én imádom a macskákat. Matka igazán csinos:D Nincs vele semmi baj. Nem tudtam, hogy az ilyen színű cicák okosabbak. Ez újdonság. De honnan jött a Matka név?
Matka neve határtalan fantáziánkat dicséri. Amikor találtuk, akkoriban keringett egy vicc két óvodásról, akik a következőképpen társalognak az utcán:
- Nézd! Milyen alanyos tita!
- Nem igaz, hogy nem tudod kimondani azt, hogy matka!