?

Log in

No account? Create an account
japánbirs

Lesántultam

A jobb hüvelykujjamra. Így a gépelés egy kissé nyögvenyelősen megy.

Egyértelműen az ikonon látható japánbirs a bűnös. Hétfőn megmetszettem, és nem adta olcsón az életét. Ma délelőtt a dokibácsi a sebészeten mélyásatást végzett az ujjamon, míg kibányászta a tüskét. Nem is látszott az a dög, csak kezdett egy gyanús dudor kialakulni.

Nem vagyok ám olyan hipochonder, hogy minden kis karcolással dokihoz rohangáljak, csak a környezetemben előfordult néhány elég nyugtalanító eset ilyen icipici kerti tüskékből kifolyólag.

Így most van egy lyukas hüvelykujjam, ami lüktet, mert kezd kimenni az érzéstelenítő, egy ménkű kötéssel (lásd a mellékelt ábrát), és nem tudok rendesen írni. Nyaf!

Comments

Te szegény.Azért remélem nem marad majd nyoma.Ebből is látszik,hogy milyen veszedelmesek tudnak lenni ezek az apró kis tüskék.Gyógyulj meg gyorsan.Ja igen a sebészeknek valamiért szokásuk,hogy a legkisebb varott sebre is akkora kötést rakjanak,mint egy ház.
Még csak nem is varrták. Akkor vajon mekkora kötés lenne rajta?
jaj, remélem nem fog sokáig fájni, és hamar meggyógyul.
Már nem fáj. Valószínűleg sokat segített, hogy most már nincs benne a tüske. :)
Kedves Tothem!
Igazán együtt érzek veled! Nekem is volt hasonló találkozásom, de az a "Tűztövis" c. cserjével. Na az sem volt semmi. Még égetett is, híven a nevéhez. Igazán átérzem a fájdalmadat, de 48 órán belül, (már az eltávolítás után) el fog múlni. ( Bár a doki nekem valami spéci kenőcsöt rakott rá, amitől a beletört tüskehegyek másnapra kijöttek.) Legalábbis én ezt kívánom neked, hogy mielőbb gyógyuljon meg az ujjad!
Üdvözlettel: anagrama2
Ó, igen, a gyönyörűséges tűztövis!
Van belőle harminchárom méternyi sövényünk a ház előtt. Már kb. két és fél méter magas. Mire befejezem a nyírását, mindig úgy nézek ki, mintha a kaszásverembe estem volna.

Köszönöm az együttérzést. Már sokkal jobb. Egyáltalán nem fáj, bár még a kötés rajta van. (Gondolom, már nem sokáig, mert most mosni fogok. :D)
Gyogyulast a huvelyik ujjadnak:) Maskor a toviseket hagyd a helyen, en is azt teszem:D, puszi
Mihamarabbi gyógyulást. Egyszer nekem is volt egy hasonló méretű kötés a ujjamon. Én amint hazaértem leszedtem, és ráraktam egy tapaszt.
Velem is így történt, de egy egyszerű tapasz nem áll arányban a szenvedésem nagyságával (és nem is annyira fotogén). :D

És be kell ismerned, hogy egy hatalmas, átvérzett kötés sokkal inkább alkalmas az együttérzés kiváltására. :)
Ebben tökéletesen igazad van:XD, Most elképzelem, ahogy egy tapaszos ujjad lefotózod... Igen egyértelműen nagyobb hatást gyakorol a kötés:D
jujj :S jobbulást, hamar gyógyulj meg :(