?

Log in

No account? Create an account
tothem - lj

Kérés

A magam részéről nagyon örülök, ha snarry rajongó ismerőseiteknek ajánljátok az oldalamat. Viszont arra szeretnélek kérni benneteket, hogy mindenképpen a napló főoldalára (http://tothem.livejournal.com/) vezessétek az érdeklődőket. A baloldali - magyar - linklistából mindenki ki tudja választani az őt érdeklő írásokat. (Ez alól kivételt képeznek azon esetek, ahol megengedtem a saját írásaimhoz vezető közvetlen link használatát.)

Kérésemet az indokolja, hogy a legtöbb fordítás tartalmaz lezárt, korhatáros részeket, az ilyen írásokhoz, az internet etikája alapján, nem igazán illik közvetlen linkeket megadni. De ez még nem is lenne nagy baj, hiszen a korhatáros részekhez bejelentkezés nélkül úgysem juthat be senki.
Az igazi probléma akkor jelentkezik, amikor a gyanútlan lélek - aki nem látta a naplóm tetején az üdvözlő bejegyzést, ennél fogva nem tud a mi kis belsőkörösdinkről -, a "Folytatás..." linkjére kattintva belefut egy lezárt részbe, általában nem tudja, mi a teendő, és ha még az angol nyelvben sem igazán járatos, képes komolyan pánikba esni. Ekkor kapom a kétségbeesett e-maileket. El sem képzelnétek, hogy mennyit!

Azt a bejegyzést azért tettem ki a napló tetejére, hogy mindenki, aki először erre téved, egyből szembe találja magát a tisztán magyar nyelvű információkkal az oldal tartalmáról, a Belső Körről stb., és így ne érjék kellemetlen meglepetések.

Szeretném, ha nem esnétek neki az illetőnek, mert tisztán jó szándék vezérelte. Csupán azt szeretném, ha eleget tennétek a kérésemnek.

</lj->

Comments