?

Log in

No account? Create an account
bodobács

Hazajöttem!

Semmi különös, csak gondoltam, hogy szólok. :)

Ja, még valami: Aki észreveszi, hogy a Belső Kör számára lezárt dolgokat nem tudja megnyitni, az legyen kedves leellenőrizni, hogy az üdvözlő bejegyzésben szereplő összes feltételnek eleget tett-e. Ezen kívül kérem, hogy a hiánypótlás megtörténtéről értesítsen, és akkor beírom a Belső Körbe.

Comments

Üdv először!

Szia!

Szeretnék a belső körbe tartozni, amennyiben ez lehetséges - elmúltam 18 éves (már inkább a 30-hoz közelítek), és snarry függő vagyok. Szeretem az igényes slash történeteket, amelyeknek cselekményük is van, nem csak pwp íródtak. Nálad ezt találom meg, ezért szeretném, ha olvashatnám a történeteidet, illetve fordításaidat.
Köszönöm, hogy visszajelöltél, és további sikeres munkát kívánok.
Mi is megjöttünk, de már mennék is vissza. Engem eléggé sokkolt, hogy már fűtenek, Rodoszon 30 fok volt, brühühü. Mentem előásni a téli cuccokat, pusz.
Na ja. Mit tesz az a pár száz kilométer! Nálunk nem volt olyan meleg. Általában szép volt az idő, de éjszakára nagyon lehűlt, és jellemzően árnyékban hűvös volt, a nap viszont szinte perzselt. De majd írok egy kis élménybeszámolót. (Ha lesz időm és energiám. Egy árva hangot sem fordítottam. A kölkök totál leszívtak.)
óóó

letelt volna a két hét? nem azt mondtad? :fejetvakar:

nya mindegy ,)

nagyon örülök neki, hogy megvagy ,)

milyen volt?
Sajna, csak egy hét volt. :( Bár a kölkek rém fárasztóak voltak, de az a sziget nagyon szép. Hazajövet gondoltam rád, amikor ott mentünk el a Balcsi mellett. Tök jó, hogy már végig megvan az autópálya.

Majd írok pár sort a nyaralásról.
Szia!
üdv itthon!
Szia Tothem!

Örülök, hogy szép időtök volt. Remélem pihenni is volt időd.
üdv újra köztünk :)
Hali! Remélem jól sikerült az őszelés...:)