?

Log in

No account? Create an account
Prodigal

Kimaradt jelenet

Úgy érzem, jobb, ha itt válaszolok, mert Herika után többen is reklamáltátok a "kimaradt" jelenetet.

A vágást nem én csináltam, hanem Lakhesis.

Én a történetet az Ink Stained Fingers-ről töltöttem le, azokban a történelem előtti időkben, amikor az írónak még nem is volt honlapja, akkor és ott ez a változat szerepelt (mint ahogy még azon a pár helyen, ahol fent volt, csak később az író leszedte).

Én is egészen véletlenül jöttem rá, hogy a honlapjára ezzel az - igencsak gyengécske -, jelenettel kiegészített változatot tett fel.

Annak idején körkérdést intéztem hozzátok az ügyről, és azoknak, akik hajlandóak voltak válaszolni, a többsége amellett voksolt, hogy nem igénylik feltétlenül a bővített változatot.

Ettől függetlenül, ha lesz egy kis időm, majd lefordítom a jelenetet (ahogy azt akkor meg is írtam nektek).

Comments

Ezennel itt kérek elnézést, hogy bekavartam. Én ugyan emlékeztem a körkérdésre, és halványan sejtettem, hogy erre a jelenetre gondolsz. Csak az kavart meg, hogy Lakhesis oldalán viszont fenn volt a jelenet. Azt nem tudtam, hogy az Ink Stained Fingers-ről töltötted le. Inkább azért tűnt fel, hogy hogy hiányérzetem van, mert olyan fura volt, hogy Harry egyik pillanatban még közelebb lép Pers-hez, a következőben meg felébrednek. :D Ez viszont nem a te hibád. Még egyszer bocsi.
Annak idején arra szavaztam, hogy nem feltétlenül fontos az a jelenet. Most is azt mondom, de nem fogom bánni, ha olvashatom a kimaradt részt. Nekem így is tetszett.
Mivel évekig nem is tudtam, hogy létezik az a rész, nekem egyáltalán nem hiányzott. Miután elolvastam, azután sem igazán. :)
Sziasztok!

Bár én nem szavaztam, és nem is tudom, hogy mennyire lesz jó az a jelenet, de engem azért érdekelne, ha van időd lefordítani :)
Azt már tudod, hogy amíg nem hívtad fel rá a figyelmet, nekem nem tűnt fel, hogy két verzió van (lehet, hogy meg kéne néznem a többi művét is, teljesek-e?). Viszont ha lefordítod, szívesen átnézem (bár igazad van, bármelyik Nocturne jelenet messze lehagyja:-)))
Az a helyzet, hogy ezerszer jobb szex lesz az 52 órában. :) Ebben, amin most dolgozom is van egy kis jelenet. Szóval lesz bőven min nyálat csorgatni.

Átment az emilem?
óóó... nem melékszem a szavazásra... bocsánat...

kisfiú jól van?
Matyi jól van. Egyetlen nagy bánata, hogy ma már kell mennie iskolába, pedig annyi fontos dolga lenne még itthon. :)
Pedig a jövő héten is szabin lesz, mert elutazunk. Most jut eszembe, hogy még senkinek sem szóltam, hogy a jövő héten netmentes leszek.
óóó szegény...

a nagy is kezdi az ovit... eddig megy neki ,) akar is menni, de ma már sírt is...
Lehet, hogy a tobbiek megkoveznek majd, de nekem nem hianyzott annyira az a jelenet (igaz nem is tudtam rola), igy is tokeletesen megfelelt:)