?

Log in

No account? Create an account
Noktürn

Csak szólok

Ismét előre szólok, hogy a Noktürn következő - és egyben utolsó - része erősen 18+-os lesz, ennélfogva csak bejelentkezett, "bebarátkozott" tagok számára lesz olvasható.

Tehát, még nem késő. Aki esetleg még nincs regisztrálva egyik journalen sem, vagy még nem jelölt be barátnak, viszont nem szeretne lemaradni a Noktürn utolsó részéről, még pótolhatja ezt a mulasztást.

Comments

máraszittem ,)))) naaaa ,))
Egyik szemem sír, a másik nevet. Asszem ezzel mindent elmondtam :D
Én nagyon megszerettem. Sajnálom, hogy vége. Köszönöm a sok belefektetett munkád.
Örömmel felsikít. Ez azt jelenti, hogy kezdhetem végre olvasni? *vigyorog, mint a tejbetök* Már nagyon-nagyon vártam.

A Tékozló fiút mikor kezded felpakolni? Ááá cseppet sem követelődző :D
Az a szitu, hogy még az átolvasásnál tartok. Aztán lövöm szefinek, de ő nyaralni megy. Gondolom, azért az első fejezet jövő hétre meglesz, és akkor mehet folyamatosan. Viszont, én is megyek majd nyaralni, szeptember harmadik hetében, így azon a héten nyári szünet lesz.
Most már olvashatod. :D

(Anonymous)

Engem nem enged belépni a LJ. Ez normális? Úgy értem, előfordul?
Bocsi, de ki vagy?
A log in nem megy, vagy a bejegyzést nem tudod megnyitni?
A log in-nál esetleg a jelszóban nem stimmel valami?
Ha a bejegyzéshez nem enged be, és bent vagy a Belső Körben, akkor csak korhatár-probléma lehet.
Velem már előfordult olyasmi, hogy akármire klikkeltem, nem csinált semmit az oldal. Akkor be kell zárni a böngészőt, esetleg újraindítani a gépet, és utána menni fog, mert ilyesmi a böngésző lelki defektusa miatt szokott előállni.

Ha továbbra sem megy, keress meg emilben.

(Anonymous)

Bocs, észre sem vettem, hogy nem írtam alá... bejelentkezve nem kell, ugye... Idgie voltam, és közben egyszer beengedett, el is olvastam, de azóta sem enged... Furi. Mindenesetre regelek az Insane-en, ha jól emlékszem, ott nem vagyok még.

Klassz volt, köszi a sok időt, ráfordítást, és nagyon várom a további fordításokat. Izgalmas volt, eredeti, és közben olyan nagyon tirás megfűszerezve a tothemességgel :-))).

Idgie.

(Anonymous)

Ja, a probléma pedig az volt, hogy azt írta ki, hogy hibás a jelszavam, sokadszorra is. Nem volt benyomva capslock, és semmi ilyesmi... Érdekes, mert egyszer beengedett, aztán azóta se...

Idgie
Én az ilyen eseteket úgy szűröm ki, hogy amikor a gép megkérdezi, hogy szeretné-e, ha a password-manager megjegyezné ezt a jelszót, akkor igent mondok neki. :) Persze, ez csak saját gép esetében működik, netcaféban, könyvtárban stb. nem.
Nekem azért csinált ilyet legutóbb, mert elfelejtettem, hogy a jelszavamban az egyik "O" az igazából nulla (férjem gépénél voltam, és ott nem volt elmentve). Gondolom, nálam ez már az öregkori szenilitás első jele. :)

(Anonymous)

Szerinted én nem így tettem? :-) A gép által megjegyzett jelszóval nem engedett be... Hüle LJ...
Jesszus! Ezek után tényleg tanácstalan vagyok. Próbáltad a visszaigazoló emiljükből (amit a regelésnél küldtek) copy-paste-elni a jelszót? Egyszer valahol nekem az is bevált. Most nem emlékszem, hogy az LJ a jelszót is megküldi-e a visszaigazoló-mailben, de a többiek meg szokták küldeni.
Végül is mindegy. Visszajelöltelek az IJ-n.