?

Log in

No account? Create an account
Bogi

Az a szitu...

hogy holnap nem leszek itthon, úgyhogy megint egy kicsit korábban kapjátok a Noktürnt.

Ezenkívül, már csak kilenc oldal van hátra a Tékozló fiú-ból.

További hír még, hogy az ikonon látható ebet kutyaiskolába írattam. Csütörtökön jön az oktató, és ígérete szerint, az én kajla Boglyámból jól nevelt, illedelmes kiskutya lesz. Meg kell mondjam, kíváncsian várom az eredményt.

Sajnos, az én nevelési kísérleteim kudarcba fulladtak...
mert mindenki, aki csak él és mozog, ellenem dolgozik.

Pl. én szeretném leszoktatni arról, hogy minden érkezőre rávesse magát örömében. De képtelen vagyok, ha (a gyerek latintanárja kivételével) mindenki túláradó lelkesedéssel fogadja, ha az "ugyan már, olyan tündéri, ahogy ugrál" kutyus, aki most még csak nyolc kilós, megrohanja őket.
Csak azt nem veszik számításba, hogy kifejlett állapotban 15-17 kg körül lesz, és nekifutásból egy kis testű személyt simán fel fog dönteni. Azon kívül, most aránylag száraz az idő, de ha eljön az ősz, a tél, a sár és a hólé, már nem lesz akkora öröm, ha a kis drága alaposan megtapod azokkal az ennivaló kis tappancsocskáival. (Egyébként a kutyus tényleg bűbáj, de igazi pimasz, kis haramia.)

És nem csak a világ legilledelmesebb kutyája lesz ám, hanem a legszebb is.

Most érkezett el abba a korba, amikor kezd összefilcesedni a bundája. Na már most, hogy a jószágon ne képződjön áthatolhatatlan nemez-páncél, amitől egy idő után moccanni sem tud, a bundáját fel kell tépni, vagyis az összeállt gyapjút ujjnyi csíkokra szét kell bontani.

Úgy éreztem, hogy ehhez is inkább szakértő segítséghez folyamodok. Annál is inkább, mert simán kétemberes a művelet.
Szóval, jön majd a kutyakozmetikus is, és utána Boglyáról úgy kell majd lerobbantani a szebbnél szebb pulilányokat.

Tehát, összefoglalva:
- Noktürn valamikor éjszaka,
- fényképek a tündöklő szépségű, a fényképezés ideje alatt fegyelmezetten pózoló Boglyáról valamikor augusztus végén várhatóak.

Comments

Ez a Boglya egy kis tündér. Nagyon találó a neve. Olyan szívesen meggyömöszölném. Mivel még "kicsi" talán hagyná is magát. Biztos vagyok benne, hogy az oktatása végén, és a kozmetikus után tényleg gyönyörűen (szerintem most is az) és fegyelmezetten fog pózolni.

yey... cegény kutty ,( a puli nem a taníthatóságáról híres ,)) egészen öntörvényű, mint a husky (/me kuttya) és teljesen megértem a kozmetikát... kell is... í huskyt negyedévente visszük ,) most éppen úgy néz ki mint akin átment a trimmelőgép ,)

és hmm... alég várom az új sztorit ,) ööö az angol linkjét megkaphatnám? akár privben is jó ,)) mert usse bírom ki h ne olvassak bele ,)