?

Log in

No account? Create an account
tothem - aranyvessző

Hahó!

Látom, mindenki nyaral, vagy telkezik, mert olyan a journal, mintha ciánoztak volna.

Gondoltam, adok egy rövid helyzetjelentést Prodigal-ügyben. Még 18 oldal van vissza belőle, meg az a vitatott jelenet, amely az én verziómban, amelyet az Ink Stained Fingers-ről szereztem, nincs is benne.

Más. Esetleg, lakik valaki közületek Debrecenben? Csak azért, mert kedden este megyek a két kicsivel, aztán másnap délelőtt megyünk az okmányirodába, utána a férjem vissza a melóhelyére, én pedig a gyerekekkel várom a következő vonatot haza.
Nos, abban a lyukasórában szívesen találkoznék valakivel, aki netán-talán arra jár.

Tehát, van önként jelentkező, vagy pont ott nem lakik senki a társaságból?

Comments

Debrecenhez ugyan nincs közöm, de mi ez a vitatott jelenet? Nekem is az ISF verzió van meg, van másik is?
Igen, a Lakhesis honlapján lévő változatban van egy igen gyenge szexjelenet, az egyik Szükség Szobájá-ban játszódó jelenetnél. Az én példányomban puszi, snitt, aztán Harry ébred fel elsőnek. :)
De a kimaradt jelenet annyira nulla, hogy semmit sem veszít vele a nagyérdemű. Ha marhára ráérek, megvesz az unalom, semmi más fordítani valóm nem lesz stb., akkor talán majd lefordítom, és külön bejegyzésben felteszem.
Debrecen? Szép emlékű gyermekkoromban igen sok időt töltöttem ott. De ha esetleg Pécs környékén jársz egyszer, nagyon szívesen találkoznék veled.
Sajnos én nem. :-(
Sziófok, Sziófok ,) köcöntjük kedvesz utaszainkat ,)
Továbbá közöljük, hogy a vonat nem áll meg, cak lasszít, kedvesz utaszainkat lelökdösszük ,)))

egyszóval itten balatonparton járva szívesen, de Debi nekem 230 km ,))))
Szerintem, neked több egy kicsit. Tőlünk kb. annyi. Sifóról minimum egy százassal több.

:)

Wyndua fenekén a Made in Veszprém felirat díszeleg :(
De a Nagymuterom debrecenben nőtt fel, és él hal a debreceni kürtőskalácsért. Esküszik, hogy ott a legjobb az egész országban. Csak egyszer voltam, de tanusíthatom a dolgot :D
Kajálni jókat lehet ott, de majd belehaltam a hegyhiányba. Tiszteletem minden alföldinek én meghülyülök a szikláim nélkül. :)

Re: :)

Megnézni jó, meg minden, de életvitelszerűen figyelni, ahogy görbül a föld, nekem is egy kissé uncsi. Bár Pest sem igazán göröngyös, meg innen a Rákos mezeje földszintjéről egyébként sem látszana, de én is a Budai-hegység és a Duna közé beékelve nőttem föl. Nekem is muszáj, hogy a környezetemben legyen néhány kisebb-nagyobb hupli.
Én mátrai leányka vagyok.