?

Log in

No account? Create an account
Bogi

Most tényleg nem tudom...

Ez a bejegyzés elsősorban azoknak a szegény, eltévedt madárkáknak szól, akiknek még mindig problémát okoz a barátnak jelölés és a bejelentkezés.

Higgyétek el, én maximálisan megértem, ha valaki nem tud angolul, mert életem első harminchat évében én sem tudtam. De az isten szerelmére, legalább a magyar feliratokat olvassátok már el az oldalon. Esetleg lejjebb is lehet gördíteni a képernyőn a régebbi bejegyzésekhez. Az előre- és hátramutató nyilak is eléggé közérthetőek. Jelen idő szerint két bejegyzés foglalkozik részletesen a témával. Tényleg nem akarok senkit sem megbántani, de felmerült bennem, hogy aki ennyire nem képes magát feltalálni, hogy rábukkanjon egy az oldalsó linklistában lévő, magyar nyelvű feliratra, talán nem egészen érett még a felnőtteknek szóló írások olvasásához sem.

Többen is igazolhatják, hogy mindig és mindenkinek szívesen segítek, de ha megadok egy linket, hogy ott írd le, ha valami mégsem sikerül, az azért van, mert:
- ha elküldöd nekem a saját bejegyzésem linkjét, arra nem tudok reagálni, különösen, ha a profilodban letiltottad a privát üzeneteket, és nem látható az e-mail címed;
- ha valamelyik elsüllyedt bejegyzéshez írsz, utólag nem fogod megtalálni a válaszomat;
- ha rögtön oda válaszolok neked, akkor a következő alkalommal láthatod, és nem okoz újabb problémát, hogy nem tudod, hol kell megnézni a privát üzeneteket.

Egyébként is teljesen fölösleges ötvenszer kisregényt írnom, amikor már többször, érthetően és részletesen leírtam. Állítólag magyarul olvasni mindenki tud (ellenkező esetben minek bejelentkezni?).

Mindegy. A biztonság kedvéért a linklista legelejére is kitettem a "Barátkozás és egyéb problémák" című bejegyzés linkjét. (Tervezem, hogy ha lesz egy kis időm, lefordítom az oldalon lévő feliratokat, és kérésre emilben elküldöm, bár szívesen eljuttatnám az LJ adminjainak is. Majd meglátjuk.)

Egyébként rájöttem még egy okra, miért fordulhat elő, hogy néhányan mindent megcsinálnak, én is visszajelölöm őket, és mégsem látják a lezárt, nagykorúaknak szóló részeket.

Valahol a beállításoknál találkoztam vele, hogy lehetett választani, milyen témájú naplókat kíván az ember megtekinteni. És ott korhatár kategóriákat kellett megjelölni. Ki lehetett vele szűrni az korhatáros dolgokat. Az alapbeállítás az, hogy mindent láthatsz, de sosem lehet tudni, nem sikerül-e véletlenül átállítani.
Ha valakinek van türelme, megkereshetné. Nekem sajnos most nincs. (Már két napja számítógépet telepítek, és még mindig nem hajlandó görgetni, amikor Openben szerkesztek. Viszont a csicsás MS Office-t sikeresen kigyomláltam.)

Comments

ügyi vagy! ,)))

megértem énsi h angolul nem tudó lj-t nyit és nem megy... de adult bejelölés pl csak akkor működik, ha a delikvens maga jelöli be ,)) ergo ha szimplán nyit egy ljt akkor attól még láthat ,))

be is teszed a megfelelő barátcsoportba az illetőt? gondolom be ,))) ha mégsem lát, akkor a fenti a problemája sztem ,))

jaj és igen, csak azokat linkeled amikot megengedtek, hogy közöld ,) sztem is így kell ,))
Kösz! Látszik, hogy természetes barna vagyok. :)

Tudom, de egyszerűen nincs más ötletem.

És igen, én mindenhova bejelöltem, és mégsem látja, csak az lehet, hogy az ő beállításai szűrik ki valahogy.

Á, linket nem adtam, csak felsoroltam. Magyarul egy hangot sem tudnak, azért is hagytam meg az alapvető, angol feliratokat az oldalon. (És ezért csak magyarokat veszek be a Belső Körbe.)
Mi azért még mindig nagyobb százalékban tudunk angolul, mint ők magyarul. :)