?

Log in

No account? Create an account
Bogi

Vívódom

Micsoda álomszuszék társaság! Már egy fél órája fent a Noktürn, és még sehol senki. :D Bezzeg, ha hajnali kettőkor tettem volna fel...

Tehát a vívódás.

Nincs helyem több userpicnek, vagy ikonnak, ha úgy jobban tetszik.
Töprengésem tárgya, hogy megér-e nekem húsz dezsőt évente, hogy lehessen még tizenöt ikonom, plusz 1 GB tárhelyem a galériában, és ne legyenek reklámok?
Viszont, ha megadom magam, akkor az úgy néz ki, mintha bedőltem volna ennek a mocskos üzleti fogásnak. (Elvégre direkt azért van ilyen kevés ikonhely, hogy az embereket fizetésre kényszerítsék.) Az IJ-n az ingyeneshez is száz hely jár. Ám ott nincs galéria. Különben már teljes egészében átköltöztem volna.
Szóval, tovább törpölődöm.

Comments

,))) és igen ,) hajnali kettőkor bizonyára hamarabb olvasom ,))

hmm... nekem elég a... ööö... 15? ikon ,))) és a photobucket-en van tárhelyem ,) meg az extrán a honlapomnak ,)

mivel nem vagyok naplóíró, leginkább csak a filmek, slash-eh és kvízek vannak az lj-n meg néha egy-egy társadalmi esemény, vagy kifakadás a társadalmi események ellen... szóval... nekem megfelel ,)

az IJ-n (egy fic miatt) is regeltem meg a GJ-n (mikor az LJ megkergült a 18-as tartalmak miatt) is ,) de leginkább, sőt csak az LJ-t használom ,))

majd évek múlva friendslockba kell tennem ,)) a gyerekeim nem biztos, hogy slash-sel kell hogy kezdjék a fanficeket és már csak magamról tudom, hogyha nyitva van egy számítógép, akkor az ember egy idő után enged a kísértésnek és belenéz... monnyuk kezdésnek a kedvencekbe ,)) persze én csak családnál csináltam meg, mert idegennnél-munkatársnál ez nagyonnagyon gáz...

szal vicca az eredetihez... nekem bejön az LJ ,) a másik: mocsokul lusta vagyok a 2005től kezdődően írt mindenemet átpakolgatni,viszont semmi olyasmit nem írtam, amit sajnálnék, ha eltűnne ,) mert a ficek felkerülnek a laurára az emlékeim meg az enyémek ,))
Igen, ez a kedvences dolog nálam is gáz. Főleg, hogy ezek itten neteznek ezerrel. Igaz, hogy csak a nagy gépen. A laptopom tabu. De már nyúzom a pasast egy ideje, hogy tegyen az asztali gépre netnannyt.

Az LJ-ben azt is csípem, hogy mélylinkkel sem enged be a lezárt lapokra. Kiírja, hogy nem vagy jogosult, és coki.

Én minden fordításhoz külön ikont teszek. Abból is egyből látszik, melyikhez van épp friss. Ez inkább akkor érdekes, ha egyszerre több is aktuális. Úgyhogy nekem kéne még egy pár.
igen... ebbe a fordítós dologba nem gondoltam bele... de asszem én úgy csinálnám, ahogy az én lj-men van... van egy meghatározott ikon a slash-ekre és kész... az, hogy frissítetted a rész... hát az úgyis kiderül, mert a kedves olvasó naponta többször feljár, hogy "naaaamivanmáááámikóóólecc" legalábbis én ,)) hmm... eggen, dilemma... de talán a fizetős fiók jó ötlet, vagy az extrán is vab blog... de ott meg nemtom lehet-e flistelni...

jaj netnanny ,) ez édes ,)) és vsz lesz nekem is ,) itt ugyan még csak apukával használjuk közösen a gépet, de külön fiókkal és az enyém jelszavas... meg a notbukon is jelszó van ,) apuka magávalcipelősén is ,)) dede pl ányós fent volt a múltkor és én csak elrohantam a nagyért anyáékhoz... és elfelejtettem kilépni a kék képernyőig... szal egész úton evett a fene, hogy "bazz ányós belenéz és meghal a szégyentől az éppen nyitvafelejtett NC123 varningolású magyar slashtól" huhh... de nem hallottam vicca, hogy bekapcsolta volna a monitort...

jaj eszembejutott valami... ha oldalra kilinkeled a fordításokat, az ij meg a többi alá, akkor könyebben meg lehetne találni és gyorsabb is lenne a navigáció ,)
Jézus! Egy ilyen anyósos dolog nálunk is ciki lenne.
baa.. látom ki van likelveee... *bakame*

bocsánat ,) vak vagyok mostanában ,))

meg szómenésem is van ,))
:) Igen, kb. egy hete ott vannak. Szép sorjában. Egyébként ezekből a linkekből is csak tizenötöt (asszem) lehet feltenni, ha ingyenes az account. Le is kelett vennem egy párat, mert a dög nem engedte tovább írni (aztán, később adott több üres helyet, a fene sem érti a lelkivilágát).

(Anonymous)

Derina

Jó reggelt :-) Lehet, h hülyén hangzik, mi a tárhelygondot egy új regivel szoktuk megoldani. Pl tothem2 és onnan lehet linkelni a cuccot...