?

Log in

No account? Create an account
tothem - aranyvessző

Statisztika

Miután feltakarítottam az előszobából azt a nagyjából három deci vaníliás shake-et, amelyet kisfiam a shaker segítségével minden felszínen egyenletesen eloszlatott, elvégeztem egy kis számítást, amelyet már régen szerettem volna. Nevezetesen, hogy kik a Belső Kör leglelkesebb tagjai.
Lehet, hogy nem válaszolok egyenként minden hozzászólásra, amely a bejegyzéseimhez érkezik, de tudnotok kell, hogy nagyon hálás vagyok kedves szavaitokért, biztatásotokért.
No, lássuk!

Az oldal hivatalos megnyitása óta a legtöbb hozzászólást, számszerint hetvenkettőt,

ofwine

hagyta, és ezzel utcahosszal nyerte az első helyet

szefi

előtt, aki ötvenöt hozzászólással a második.
A szintén előkelő harmadik helyezés

pozitano

-t illeti, kereken ötven hozzászólásáért.

A negyedik alaricke, negyvenkettő, az ötödik pedig holtversenyben marceg (úgy is, mint germak) és zutty79 fejenként harminchat hozzászólással.


Az utánuk következő legaktívabb belsőkörösök:
6. lunalona (30)
7. anagrama2 (28)
8. lauralinda (27)
9. herika001 és kelenta (25)
10. fairydenisa (22)
11. proserpona és vesper20 (21)
12. liliand (19, de csak ha lilian-ként aláírt üzenetek is a tiéid)
13. ronibaba (18)
14. bastetcat7 (17)
15. hesz_omoi (16)
16. idgie84 és sziszko (15)
17. melinek és csaca az IJ-ről (13)
18. stormbird85 (12)
19. dravial22 és anyn (11)
20. rosesnapemalfoy, milial és jegmadar (10)


Tudom, igazságosabb lenne a számítás, ha azt is figyelembe venném, hogy ki mikor csatlakozott az olvasótáborhoz, mert akik később jöttek, nyilvánvalóan nem hagyhattak annyi megjegyzést, továbbá még a Belső Kör megalakulása előtt keletkezett néhány anonim megjegyzés, amelyről nem tudtam eldönteni, kinek tulajdonítsam. (Gondolkodom rajta, hogy a régebbi írások linkjeit kiírom egy újabb bejegyzésben, mert lehet, hogy valaki még szívesen elolvasná, csak nem tudja, hogy a kőkori naplórétegekben is bujkál még ez-az.)

Most biztos mindenki csodálkozik, hol marad a helyezetteknek járó ikon- és serlegáradat, ám ezúttal az elmarad. De ne csüggedjetek! Megsúgom, hogy a leghűségesebbeknek kicsit bonyolultabb, "értékesebb" meglepetést tervezek.

Igaz, hogy itt csak az első húsz helyezettet soroltam fel, de mindenki másnak is nagyon hálás vagyok azért a támogatásért, amit üzeneteiken keresztül kapok.

Köszönöm!

Bevallom, ezzel a kis felméréssel olyan hátsó szándékom is volt, hogy talán azt a 76 tagot is szóra bírhatom, akik eddig még nem hallatták a hangjukat. (Ez különösen akkor lenne fontos, amikor az egész társaságot érintő kérdésre szeretnék választ.)

Comments

Bár így is az előkelő 9. helyet szereztem meg a lányoddal holtversenyben, még számíthatsz rám jó pár bejegyzésre. Mindössze még mindig arra várok, hogy befejezd a Noktürn teljes felpakolását, hogy nekiessek a magyar fordításnak is. Időnként Germától tudakozódom, hol is tartanak manapság az "események", és talán most már nincs annyi vissza, úgyhogy kibírom a végéig. (Bár azt már nem bírtam megállni, hogy addig ne olvasgassam az angol verziót :D )
Igen, tudom, hogy arra vársz, szívesen el is küldeném neked, de annyira nagyon nyers, hogy így szégyellem kiadni a kezemből. Viszont jó hír, hogy már jócskán túl vagyunk a felén. Az angol verzió 202 oldal. Igaz, hogy a magyar valamivel hosszabb lesz, de már kb. 138 oldal van fent.
13... januárban akkor van a névnapom. És apa körme szakadtáig állítja, hogy a mi családunkban a péntek 13. az év legszerencsésebb napja. Hát ma nem úgy érzem. Mondjuk nincs is péntek 13. *sóhajt egy nagyot* Na mind1. Azért igyekszem feljebb tornázni magam.
Szerintem, nagyon jó a helyezésed. Én sehol sem érnék el semmilyet, mert én is a lusta disznó kategóriában vagyok. De valahogy úgy érzem, hogy írok épp eleget, csak nem commentet, hanem entryt. :)
Tényleg! A következő számításom az lesz, hogy mennyit kerestem volna, ha az összes ide feltett, nonprofit fordításomat pénzért csináltam volna. :D (Kb. két éve láttam valahol, hogy 75 fillért kértek karakterenként.)
Hat ez az en formam...pont lecsusztam a kepzeletbeli 'dobogorol', de azert azt vedd figyelembe, hogy Te vettel ra, hogy irjak egyaltalan kommentet:), mert addig ameddig nem nyitottad meg az oldalad, bevallom nem nagyon irtam senkinek, csak olvastam oket. Szerintem senki nem var erte ikonokat vagy vmi hasonlot, hanem inkabb ertekelik az irasaidat/forditasaidat. Ez a mi jutalmunk:D pusz.
És milyen aranyos vagy, hogy sosem mulasztod el, és mindig, mindenhova írsz! (Az IJ-s hozzászólásokat is számoltam.)
Én szívesen venném azokat a linkeket. :-)
Én is igyekszem feljebb kekrülni majd. :-)
Szerintem, te mindet olvastad. :) De majd megírom a hírt, csak nem ígérem, hogy ma. Holnap kórházba megyek a gyerekkel, úgyhogy most a "kapkodós" jelző illik leginkább az itthoni tevékenységre.
Korhaz? Az nem jo, azert nyugtass meg minket, hogy nem komoly.Jobbulast.
Semmi komoly, csak a szokásos. Most épp ph-mérésre megyünk. Elvben 24 óra, de tudod, hogy van ez. És lehet, hogy mást is megnéznek, mert a gyerkőc azt mondja, hogyha tejet iszik utána nagyon fáj a hasa. Szerintem, csak mert képtelen féket rakni a gigájára. De azért szólok a dokinak, és lehet, hogy egy füst alatt azt is kivizsgálják. Kicsi korában nem tudta lebontani a tejcukrot. Lehet megint azzal van valami.
Itt vagyok, egyikeként annak a 76-nak, akit szeretnél szóra bírni.
Én is csak olvasom és élvezem a történeteid, de eddig még egyszer sem írtam.
De hát a többiek mindent elmondanak, és én csak teljesen egyet tudok velük érteni!
Gyönyörű történet, kiváló fordítás, remek munka.
Gratulálok hozzá. Mindig nagyon várom a keddet, amikor jön a következő.
Csak így tovább, és ígérem ezentúl aktívabb leszek a hozzászólásoknál, legalább a mindenkit érintő kérdésekben egészen biztosan.
És én is szívesen venném az említett listádat.
Köszönöm, hogy ilyen jó olvasnivalót készítesz nekem.
Köszi, hogy jelentkeztél. Majd megcsinálom a listát. Mivel ilyen nagy az igény, lehet, hogy még ma este (ha nem borulok közben a billentyűzetre).

Ahogy lauralindának is válaszoltam, nem dicsőítést várok, hanem csupán szeretném tudni, hányan olvassák a fordításaimat. Biztos vannak olyanok is, akik csak bejelentkeztek, de aztán mégsem olvassák, mert például nem felel meg az ízlésüknek.
Egyáltalán nem dicsőítésnek szántam, csupán a színtiszta igazságot írtam.
És sok sikert holnapra, ebben a melegben ez nem lesz leányálom.
"ha azt is figyelembe venném, hogy ki mikor csatlakozott az olvasótáborhoz, mert akik később jöttek, nyilvánvalóan nem hagyhattak annyi megjegyzést

bizooony ,)))))))))))))))

de ,) ha nem ezen múlik ,))

aki meg nem szólt eddig az majd szól később ,) ha meg nem akkor nem ,))

nyah ,) köszönöm az eddigi fordításokat ,) a saját is csodás ,) mindkettő ,) akár a harmadik ws-re is jelentkezhetnél ,) már csak azért is ,))

ugyeugye a meglepi újabb snarry ,)) plíííz ,))

Légyszíves, te ne nyafizz, mert te is később érkeztél, és mégis milyen jó a helyezésed.

A meglepi meg azért meglepi, mert titok. Különben nem lesz meglepi. :)

De ne érts félre, nem térdre borulást, vagy magasztalást várok, mert tényleg nem. Nem is kell, hogy írjanak, elég ha küldenek egy smile-t, vagy akármit. A lényeg, hogy pl. fel tudjam mérni, összesen hányan olvassák, amit felrakok. Itt nem találtam olyan opciós lehetőséget, amellyel mérni lehetne, hányan nyitották meg az adott lapot.
Ha tudsz olyanról, és megosztod velem, megköszönném. (A saját oldalon ez már nem lesz gond, mert olyan tartalomkezelőt választottam, amelyiknél van olyan feature. Már csak idő és elhatározás kéne, hogy meg is csináljam.)
nem nyafogok ,) abból kinőttem egy ideje ,) a fiaim nyafognak eleget ,))

és igen később ,) ez nekem nem akadály ,)

ha kedvelek valakit, az írásai stílusát... a fordításai stílusát... annak természetes, hogy kommentálok ,) esetleg privben is megkeresem ,))

ésés az extrán van a lapom, de a statisztikájuk gáz ,((

itt nincs olyan opció ,((

és sztem nem fognak megszólalni mert nem ,) számtalan olvasóm van de csak nagyon kevés veszi a fáradtságot, hogy írjon: köcce, hogy olvashatom a gyüjteményed ,)) vagy okésak az írásaid ,) néha halál véletlenül derül ki, hogy olvasta bármelyik írásom ,) inkább lopják őket ,) meg direktlinkelik amiért szintén ölni tudok ,))

és én leborulok, mert ugyan olvastam az angolt de néhol eléggé nem tudtam magyarítani ,)) ezért köszönöm, hogy olvashatom ,)
Én a Joomla! tartalomkezelőt néztem ki, az állítólag tudja számolgatni a megnyitásokat. Majd kiderül.
A direktlinkelés ellen elég jó az LJ, mert hiába a link, ha valami le van zárva, akkor coki. Persze, mindent fel lehet törni, de mivel nem a Nemzeti Bank széfkódja van itt, nem valószínű, hogy akkora energiát fektetne bele valaki.
A lopás, hát igen. Valamilyen szinten a kalózfordítás is lopás, igaz, hogy van benne némi hozzáadott teljesítmény. Papíron, vagy e-mail-ben tovább lehetne adni, mert magáncélra vagy a barátainak azt fordít az ember, amit akar, csak publikálni nem szabad. Ezért találtam ki a lezárást. Sokkal kevesebb macera, mint az emilezés.
Ó, micsoda előkelő helyezésem lett:) Szurkolok holnap a kórházhoz, hogy simán menjen.
Köszi. A múltkor nagyon hősies volt a krapek. Remélem, most is majd férfiasan tűri. Mindenesetre viszek notebookot, és kellő mennyiségű játékot meg dvd-t.
Köszi, de szórakozás nem nagyon lesz, az a vizsgálat töxar.
A BNN-t is köszi, én sem igazán követem, meg nem is tartom csak a legszűkebb családban. A BSzN is csak itt megy, mert ez a kütyü a fejemre csap. :)
Az összefoglalóról már teljesült is a kívánságod. (Tekintsd meg az ez utáni naplóbejegyzést.)
Szia!
Juj, de nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy az ötödik helyen vagyok holtversenyben. Nem hittem volna, de tök jó. Azt hittem benne se leszek az első húszban. Igyekszem tartani majd a helyemet;-)))
De ahhoz képest, hogy nem olyan régen írogatok Neked, ez egész jó.
Azt hiszem én is átböngészem azt a listát!
A gyerkőcödnek szorítok. Annak idején én is voltam PH mérésen...utáltam. Főleg amíg ledukták a csövet az orromon keresztül. Na de ez már tízen....valahány éve volt, lehet azóta kitaláltak valamilyen kellemesebb módot erre a vizsgálatra. Én remélem. Pusz: Germa
Sajnos, nem találtak ki semmi kellemesebb megoldást. :(
Viszont az elmúlt hét és fél év technikai fejlődése jól lemérhető.
Hét éve két irgalmatlanul vastag és merev csövet tuszkoltak le, és tartozott hozzá két ólomsúlyú táska.
Két éve a táskák száma a felére csökkent, de a durábel vezetékek maradtak.
Most kimondottan áramvonalas lett a készülék, egészen kicsi (kb. mint egy cigarettásdoboz) az előző kb. három kilós táskarádióval szemben, már csak egy vezetéket dugnak le, mert a másik érzékelő kívülről van felragasztva. A vezeték átmérője is jócskán lecsökkent, és egészen hajlékony, könnyű anyagból van.
Szia Tothem!
Jé most azért jöttem fel, elolvassam a legfrissebb fejezetet, és láss csodát. Végre valamiben én vagyok a legaktívabb. El sem hiszem. De jó! Igaz, hogy ezt sem magamnak köszönhetem, csakis Neked, mivel olyan jók a történeteid és a fordításaid, hogy nem bírom megállni, egy-két szó nélkül.
De örülök! Az ajándék pedig az hogy örömet szerzel nekünk azzal, hogy idődet nem kímélve írsz és fordítassz. Ez bőven elég. Ezúton is Köszönöm
Én is hallatom a hangomat!Bár kevés élet jelet hagyok magam után (mert nem érzem úgy hogy kellene)azért én nagyon élvezem mind a fordításaidat mind az írásaidat.
Amint pedig a múltkor bebizonyosodott számodra is milyen eszméletlen nagy szerencsétlenség vagyok a gép közelébe, szóval ha esetleg a régebbiekből is listát csinálnál én nagyon örülnék!