?

Log in

No account? Create an account
tothem - aranyvessző

Vasárnap reggel

Mivel elég jó az idő, meg a kert is tele van mindenféle gizgazzal, gondoltam csinálok néhány képet és megosztom veletek.

Íme:A fekvő képeknek itt sak egy részlete látszik, de a képre kattintva (állítólag) a teljes kép látható. (Vagy az IJ-men, mert ott az egészet mutatja.)


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Comments

Hú, nagyon vadregényes! És szép is! :-)
Azért ültettem be így, hogy itt a város közepén legyen egy kis nyugodt élőhely néhány állatnak (és embernek ;)). Pl. tele vagyunk énekes madarakkal, szebbnél szebb pillangókkal, és a dús növényzet kellő menedéket biztosít a sününknek is. A szomszédos kertekben csak fű meg tuja van. Tök uncsi.
Ügyesek vagytok, nagyon szép kert:)
Nagyon-nagyon szép a kertetek! Köszi, hogy megosztottad a képeket, már csupán a képek is igazi felüdülést adtak a koli négy fala közt!
Gyönyörű a kertetek! Biztos jó sok a meló vele. Nekem ugyan ilyen rózsám van, amit egyszerűen imádok. Teli van hatalmas virágokkal és bár az illata neml erős, de isteni finom.
Most, hogy már beállt, nincs olyan sok munka vele. Időnként le kell nyírni a füvet, és alkalmanként kicsit megszabni a rózsákat. Igyekeztem aránylag önfenntartó növényeket válogatni.
Az én bordó futórózsámnak elég intenzív az illata, bár az igaz, hogy a halvány rózsaszín angol rózsa viszi a prímet. Kár, hogy a házikó mellett a kaukázusi írisz már levirágzott, mert nagyon jól nézett ki a pünkösdi rózsa hátterében.
Nagyon szép a kertetek. Látszik, hogy figyelsz rá, biztos nagyon szereted. Remélem egyszer majd nekem is lesz kertem, bár még arra sem volt időm az idén, hogy a kertbe ami az én esetemben az erkélyt jelenti, kivigyem a növényeket a szobából. De majd hétvégén.
Én is nagyon vágytam kertre, és sikerült. Viszont megvan az a hátránya, hogy most már képtelen lennék újra többlakásos, emeletes házban lakni.