?

Log in

No account? Create an account
tothem - aranyvessző

Közérdekű

Először is:
Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat. Komolyan, csodás érzés, hogy amikor írok egy újabb bejegyzést, feltöltök egy újabb fejezetet, akárhányszor a rá következő pár napban leülök a gép elé, mindig kapom a jelzést, hogy új üzenetem érkezett. :)

A másik:
Többen is kérdeztétek, muszáj-e kivárni az egy hetet a következő részig. Sajnos, a Noktürn esetében muszáj. Elég sok egyéb feladatom van, és ennyi, amit biztonsággal vállalni tudok. Most egy kicsit még le vagyok maradva az elvárásaimhoz képest, mert nem szeretem, ha nincs legalább egy rész talonban.

Viszont, az előzőekben tett ajánlatom, még mindig érvényben van: Ha a Belső Kör fele hagy hozzászólást a legutóbb feltett részhez, akkor félredobom a mosnivalót, elhajítom a porszívót, a kölyköket bezárom a szekrénybe, és a lehető legrövidebb időn belül felteszem a következő részt.

Csúnya, számító, mardekáros hozzáállás. Fujj! :D

Comments

Remélem mindenki olvasta és most rohan kommentelni, mert én bizony önző dög vagyok, és mielőbb szeretném olvasni a folytatást XD:DD
Hűha, akkor rohannom kell tovább javítani. Pedig van nálam még némi Cambiare is. Alig várom, hogy visszakapjam drága bétámtól a WS-dolgot, és elküldhessem, mert már nagyon szeretném letudni.
Nehezen, de kivárom a következő keddet ha kell. De most nagyon bízom abban, hogy mindenki megragadja a billentyűzet, és gőzerővel hagyja a hozzászólásokat.
Megnéztem, mennyi pillanatnyilag a Belső Kör létszáma. Alig hittem a szememnek! 122 fő. Oké, ez nem ugyanennyi természetes személyt jelöl, mert van, aki két néven is benne van, bár nem sokan, a férjem pedig csak házastársi szolidaritásból kérte felvételét. Mondjuk 50 review-val már beérném.
Mindjárt a bilibe lóg a kezem és felébredek. :)
Mindenesetre, Voldi irigykedne. :D
Köszönöm az eddigieket is amit kaptunk, de hát tudod, ez olyan, mint a szenvedélybetegség. Függővé váltunk az írásaidtól és a csodálatos fordításaidtól. Erről nem tehetünk. Ilyen függő egyedekké váltunk. Talán ezért könyörgünk, hogy az újabb adagot megkaphassuk, mert amit adsz, az csodálatos, jó remek, felemelő,varázslatos, szuper és még minden jó. Egyszóval köszönjük! Üdvözlettel: anagrama2
már rohanok is megfenyegetni ezt az 50 embert:) tessék dicsérő szavakat és szép bejegyzéseket írni neked:), szeretem a mardekárosokat:)

(Anonymous)

Én IJ-n vagyok csak regisztrálva, de ha lehet én is szavaznék a mielőbbi folytatásra :)
Én mindig hagyok neked kritikát, de örülnék ha nem kéne, egy hetet várni az újabbra. Viszont azt is megértem, hogy van az írásnál is fontosabb dolgok. Pl. család, munka, háztartás. Ha nem lesz nekem úgy is jó. Döntsd el te. Rád hagyom.
Szia!

Én mindig az IJ-re hagyok, az is számít vagy gyorsan hálálkodjak itt is egyet? ;-))

Egyébként rajtam ne múljon, bármikor szívesen hagyok egy üzit a folytiért.

Drukkolok a WS-re!
nem tom ki tartozik a belső körhöz de én írok , hogy " hagyd a dagadt ruhát másra..."

és van egy velencei álarcom ha az jó lesz...

a mosógép magától is dolgzik és van rajt 135 perces progi is :)

ui: az én kölyköm is a szekrénybe van most zárta be az öccse :)
Kedves Vesper20!
Szuper vagy!
anagrama2
Júj. És hányan vagyunk a belső körben?
Még mindig van olyan piszok, aki nem ír legalább egy sort, hogy elolvastam.....?
nyah tedd csak fel ,)))))))))))))
és az ényim kölökök is szekrényben ,)) a nagy magát a kicsit meg a nagy zárta ,) szintén ,)