?

Log in

No account? Create an account
Noktürn

Segítség a bajban

Jobb ha kiírom ide, mert többeknek problémát okozott.

Szóval:
Igazatok van, ha úgy érzitek, hogy a 3/2. és a 4. rész között kimaradt valami.

Ahogy már korábban írtam valahol, a kimondottan felnőtteknek szóló részek hét lakat alatt lezárva, csak bejelentkezett barátaim számára lesznek olvashatóak.

Tehát az első lépés, hogy regisztrálni kell az LJ-re (vagy az IJ-re, ha az jobban tetszik), ha ez megvan, be kell jelölnötök a barátaitok közé. Erről az eseményről, amint megtörtént értesítést kapok, és az illetőt, aki túlélte ezt a macerát, azonnal felveszem a Belső Körbe.

Aki átesett a procedúrán, ennek ellenére nem látja a lezárt bejegyzéseket, nézze meg, hogy be van-e jelentkezve. Hiába tag valaki, ha nincs bejelentkezve, akkor szegény program nem tudja. Erről könnyű meggyőződni: ha az oldal fejlécében a saját userpic-ed (már ha van) és a saját nickneved szerepel, akkor a rendszer felismert.

FONTOS!: Az adataitok között a születési éveteket és a lakhelyeteket (elég az ország) feltétlenül mindenki számára láthatóan kell feltüntetni, különben a nagykorúság nem állapítható meg, és a rendszer nem fog beengedni a nagykorúaknak szóló oldalakra.

Lehet, hogy ezt esetleg néhányan nehezményezik, de a jelen törvények szerint, homoszexuális tartalmú anyagok nem jelenhetnek meg mindenki - elsősorban kiskorúak - számára hozzáférhető formában. Ha megfigyeltétek, az explicit szexuális tartalmú újságokat lezárt nejlontasakban forgalmazzák, nyista böngészgetés az újságos standon, csak ha már megvetted; és kiskorúak számára nem adható el, ugyanúgy, mint a cigaretta, vagy az alkoholos italok.

Ennyi.

Nyugodtan kérdezzetek meg bárkit, a regisztrálás nem fáj és ingyenes. :)
És utána nemcsak a Noktürn kimaradt fejezetét olvashatjátok, hanem a többi lezárt fordításomat is. Viszont kérlek benneteket, hogy a kiírt figyelmeztetéseket mindenütt vegyétek komolyan.

Akinek zsenge korából adódóan nem sikerül túljutnia a regisztrálás folyamatán, annak csak azt tudom javasolni, hogy egy pár évig még a gyerekeknek való oldalakon olvasgasson, és ha elérte a kívánt kort, őt is majd szívesen látom a barátaim között.

A többieknek jó olvasást kívánok!

Comments

nah végre megadtam a városom is nem csak a korom akkor mostmár oké lesz?
Szerintem, már amikor visszajelöltelek is oké volt. Ha nagykorú vagy, és mégsem sikerült megnyitnod a bejegyzést, akkor a bejelentkezéssel lehetett gond.
Szia!

Nemrég találtam rá az oldaladra, és nagyon tetszik ez a fordítás. Bejelöltelek barátnak, hogy teljességében olvashassam a történetet.
Köszönöm, ha visszajelölsz, és persze a fordítást is! :)

Marika
nekem azt hiszem minden megvan mégsem engedd be. Mit csináljak?

köszönet

Kedves tothem!

köszönöm szépen a segítségedet és remélem most már jól adtam meg az adataimat, és sikerülni fog. Még egyszer köszönöm a segítséget.
mar32

Re: köszönet

Még mindig nem az igazi. A születési éved változatlanul hiányzik. Anélkül elég nehezen tudom eldönteni, hogy nagykorú vagy-e. :)

Re: köszönet

Bocsi, de nehezen boldogulok ezzel az adatlappal és sajna elmúltam 18;) remélem most már jó lesz

Re: köszönet

Köszi!
Most már minden rendben. Beírtalak a Belső Körbe is.

Jó olvasást!
Kedves tothem!
Herika fordításain keresztül jutottam el hozzád, remélem jól csináltam a "barátnak jelölést". Remélem visszaigazolod és akkor a fordításaidat is el tudom olvasni, meg még Belső Kör(!)tag is lehetek!
Köszönettel:
LVitko
Halika!
A születési éved még nem látszik. Azt módosítsd, aztán már nem lesz semmi akadálya.
Írj, ha megvan.
Bye,
tothem
Remélem jól csináltam......


LVitko
Igen, jól csináltad. :)