?

Log in

No account? Create an account
tothem - aranyvessző

Semmi extra...

... csak gondoltam, szólok, hogy nekem ma már működött az IJ (és az összes cuccom megvan).

Comments

Nagyon örülök és én is már ma reggel óta tudok itt olvasgatni. Ennek örömére eseteleg nem tennéd fel a Noktürn következő két részét?!!! A sztrájk miatt itthon ragadtunk és nagyon jó lenne, hogy színvonalas, igényes írásokat olvashatnánk. Jó sokat.!!! Bizony, mi olvasók is egy "vámpírok" vagyunk, a fordítók vérét szipolyozzuk. De, ha egyszer rákaptunk a különlegesen jóra és el lettünk kényeztetve! Akkor mit tehetnénk? Hát csak hisztizünk.Meg kérlelünk és könyörgünk és követelődzünk.
De azért nagyon hálásak vagyunk, ha kapunk valamit és nagyon köszönjük.!!
anagrama2
Nem működött az IJ? kelenta fáziskésésben
En is eszrevettem h nem muxik az IJ, bar ritkan nezek oda fel, mert mikor nezem a baratok oldalat, akkor vmiert nem adja be csak az utolso 2 bejegyzest, de biztos en allitottam be vmit rosszul, ezert van, csak nincs kedvem vele foglalkozni meg allitgatni ameddig az LJ mukodik,azert megnyugtato erzes hogy az IJ-re is felpakoltad az irasokat es nem szalltak el:)
Én sem vettem észre, mondjuk tegnap nem volt egy percem sem felnézni.
De szerencse, hogy mindened megvan.
szia ,) ha nem bánod bebarátollak ,)

jól fordítasz, érzékletesen adod vissza az angolt ,) szeretnék olvasgatni közvetve és saját irományaid is, ha lehet ,))

lare
Örülök, hogy műxik az IJ, én ott jobban szeretek olvasni, mert itt tudod, ilyen csíkban van, és furcsa. :) Viszont itt szebb. Nagy dilemma, tudom... :D Na, mindegy, a lényeg, hogy jó, hogy végre megcsinálták. :)