?

Log in

No account? Create an account
Noktürn

Egy kis ösztönzés

Úgy gondoltam, hogy merényletet tervezek ellenetek.
Bár lehet, hogy ösztönzésnek is felfogható. Nézőpont kérdése. :)

Elhatároztam, hogy ha a Belső Körnek legalább a fele hagy a Noktürn utolsónak feltett részéhez hozzászólást, akkor előbb felteszem a következő részt. Nem nagyon sikerül lepleznem szadista vonásaimat, igaz?

Igen, igazatok van, ez színtiszta zsarolás. :D

Comments

Hehehe, te sem menekülsz a kritika utáni vágy elől, mi? :)))) Nekem is kell hagynom bejegyzést? A pirosak nem elegek? :))))
Más: szegd be a konyharuhát, mert én most nem tudom, mikor jutok el hozzád újra anélkül, hogy elmerülnék a bűntudatba :L
:P

A konyharuhát nem szegem be. Megvár. :) Nem hiányzik, mert van még néhány száz. Ezt direkt neked kerestem elő, hogy gyakorolhass rajta.

Úgyhogy, ha sikerül előkecmeregned a bűntudatáradatból, szeretettel várlak szerény hajlékomban.

Fordítottam egy kicsit a "Tudod Miből". De azt csak papíron fogom osztogatni az arra érdemeseknek.
micsoda ösztönzés:)))))))))))))))))
Ez nem jar...mi lesz azokkal akik zsarolas nelkul is hozzaszoltak...akkor nem leszunk megjutalmazva? :)
E miatt ne aggódj, saját tapasztalatból tudom, hogy ha nem is jön össze a limit-nyi hozzászólás, (de miért ne jönne?) meg fog könyörülni rajtunk ;P kelenta
Hát ez tényleg zsarolás szagú. Elhatároztam, hogy csak akkor fogok az olvasásához, ha azt látom majd, hogy "utolsó fejezet". Most hogyan tartsam magam az elhatározásomhoz? :-( Ám, ha ez azt jelenti, hogy minden hét helyett, minden nap olvashatok egy új fejezetet, akkor már is rohanok olvasni. ;)
Sorry, naponta biztos nem tudok frissíteni. A hetenkénti újabb rész az alap, és attól időnként el tudok térni, mint pl. most, amikor tulajdonképpen megvan a köv. adag. Viszont mindig kell, hogy legyen néhány rész tartalékba, hogyha nem érek rá, akkor se maradjon nagyobb hézag a két frissítés között.
Nem probléma, de akkor inkább megvárom, míg felteszed az összes részt, és majd utána kommentelek. Végül is, miután tudom, miről szól, "annyira" nem esz utána a fene. (Nem a fenébe nem, de kibírom valahogy :) ). Remélem, azért még a "Belső kör" hűséges tagjának számítok. :D
előbb? nekem már így is késő, szörnyen izgi:)
Ma reggel olvastam el, most írtam kommentet. Hányan vagyunk a belső körben? kit kell noszogatni:)?
Az a helyzet lehet, hogy kicsit elszámítottam, mert nem gondoltam, hogy ENNYIEN :) vagytok a Belső Körben.

Nem tudok pontos adatot, mert van, aki két nickkel is fent van a listán, pl. kelenta és sibiblack. Össz. kb. 80 név szerepel a csoportban, ez olyan 75-76 valós személy lehet.

Ennek az egész macerának az az egyetlen oka, hogy szeretném tudni, kik a leghűségesebb halálfalóim, bocs, olvasóim. :D Mert őket majd szeretném valami módon megjutalmazni kitartásukért, és kedves hozzászólásaikért, amelyekkel fel tudják vidítani a legszarabb napomat is.

Te köztük vagy. :)
Tehát ha én hagyok tizet, az nem számít? kelena
Pont erre gondoltam, hogy szaporodjanak a hozzászólások:)))
Szia!

Én hagytam oda is, sőt az IJ-re is, úgyhogy remélem, beférek a Belső Körbe.
Igen, igen gyorsan kérünk folytatást.

marceg (germak)
Én is itt vagyok, és az biztos, hogy mindig hagyok valamilyen hozzászólást.
Bár az is igaz, hogy a fordításaid, olyan jók, hogy ki sem bírnám, hogy ne rimánkodjak új részekért.
Most is azt teszem: kérlek kérlek kérlek
Én is zsarolás nélkül hagytam hozzászólást.
Az mondjuk igaz, hogy mindig rimánkodok új fejezetéret, de ezt már biztos megszoktad. Olyan szuperül fordítasz, úgy irigyellek miatta! :-)
Azért nem semmi 80 ember!
Az a helyzet, hogy nem azokat kívántam ösztönözni ezzel az ígérettel, akik mindig olyan kedvesek, hogy írnak nekem pár szót, hanem azokat, akiket csak a barátlistámon látok.

A leghűségesebb "belsőkörösök" számára külön meglepetést tervezek. ;)

szia

én úgy fogalmaznék, hogy nagy a meggyőzőerőd!
a fordítással kapcsolatban annyit, hogy jó mint mindig. eddig minden fordításod olvastam, és mindeniket élvezetesnek és jól kidolgozottnak tartom. én is nagyon remélem meglesz az kb negyven hozzászólás, mert mar nagyon varom az új reszt!
előre is köszönet érte!!
Én is írtam az előzőhösz önként és dalolva.^^ De az 10nek számít minimum, annyi énem van. :DD Köszi h fordítod, és továbbra is nagyon várom a folytit. :_) Most megyek aludni, mert már nem vagyok magamnál.XD