?

Log in

No account? Create an account
Pyracantha

Újabb hírek: Nocturne, azaz Noktürn (Éji zene)

Ma reggel kaptam választ tiranog-tól, hogy nyugodtan feltehetem egyik híres HP-fanficjének fordítását. Az eredeti címe Nocturne, vámpíros történet, és tele van eléggé érzékletesen kifejtett szexjelentekkel. Valójában, ez a legjobb vámpírtörténet, amit eddig olvastam.

Kicsit izgulok, mert ez volt az első fordításom. Szóval, mindenképpen alaposan átnézem mielőtt elétek adom.

A magyar címével kapcsolatban még tipródom. Az viszont biztos, hogy hét lakat alatt le lesz zárva kizárólag nagykorúak számára. Úgyhogy, aki eddig elmulasztotta láthatóvá tenni a születési évszámát a felhasználói adatlapján, sürgősen pótolja, nehogy később érjék meglepetések. (Például, hogy nem látja a postázásról szóló hírt.)

Comments

*síkit örömében* Imádom a Nocturne-t
Ez jó hír. Szólj, ha esetleg kell segítség az átnézésben:)
Mar eppen kineztem magamnak, hogy el kellene olvasni csak hat igen lassan haladnek angolul az olvasassal, de igy...fulig er a szam alig varom.
ÉLJEN! ÉLJEN! ÉLJEN!
Már nagyon vártam.
istenem, olyan jó híreket kapok tőled mindig. nagyon várom, imádlak
Nem is kell ennél jobb hír. Tothem ha nem tudnád, Te vagy a fény az éjszakában.
Irulok-pirulok. Látom, igazán könnyű nektek örömöt szerezni. :) A userpic-em is egészen kitavaszodott. ;)
Én is nagyon várom.
Előre is köszi, köszi, köszi! Igazán elkényeztetsz minket a sok fordítással......:-)))) Abba ne hagyd!!!!:-)
Szia!

Én is regiztem ezen a gyönyörű néven, hogy majd olvashassam a sztorijaid, és kritikát is írok majd, ami mostanában a rohanástól elmaradt. *pirul* Ja és bejelöltelek(azt hiszem)^^

Üdv: Ursula
Visszajelöltelek (tutira). :) Mehetsz olvasni.
köszi^^ *boldog*
remek! várom a friss történetet! meg aztán alkoss szépet a bosziszombaton! sok szerencsét!
Hú, ez jónak hangzik! Szeretem a vámpíros történeteket! Egyébbként meg már elmúltam nagykorú. hehe

(Anonymous)

oké én is regiztem és néha nagyon hülye tudok lenni ehhez az oldalhoz szóval hogy is olvashatom ezt a törit?
Ezt a történetet, sajnos, még csak angolul olvashatod, de jól haladok a javítással, és hamarosan elkezdem a feltöltését.
Viszont ahhoz, hogy hozzáférj a Belső Kör számára lezárt írásokhoz, mindenképpen be kell jelentkezned ("log in"), hogy a rendszer felismerjen, azonkívül, be kell jelölnöd barátnak. Ezt a "user info"-nál a felső gombok közül az emberkére (amelyiknek + jel van a feje mellett) klikkelve tudod megtenni.
Nagyon nehezen sikerült az IJ-re belépnem és írnom. Köszönöm a heti rendes fordítást. Nagyon élveztem. Meglátásom szerint most fog elkezdődni valami bensőséges. Valami erős kötelék van kialakulóban. Hiszen Perselus iszik Harry véréből így szerintem egy erősebb kötelék alakul ki közöttük, mint ha csak simán vágyból szeretkeznének. Hiszen mindketten tudják a másikról, hogy milyen beállítottságú. Harry-nek nyagyon fejlett és nagyon erős a felelőségérzete. Ezért teszi amit tesz. Különben is tudjuk, hogy Harry-nek különleges vére van. Talán Perselus ezáltal meg is fiatalodik és ez serkentően hat Harry-vel való kapcsolatának kialakulásában. Már nagyon várom a keddet, hogy tovább olvashassam a nagyszeű fodrításodat. Én sajnos egy szót sem tudok angolul, így hát nekem nem adatott meg a lehetőség, hogy előre tisztában legyek a dolgokkal és nincs összehasonlítási alapom sem.
Mégegyszer nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy olvashattam.
anagrama2
(Ide az LJ-re is bemásolom, ha ott nem tudnád a körülmények változása miatt elolvasni.)
(Reply to this)
Az IJ új tárhelyre költözik, és ezért néhány napig nehezen, vagy egyáltalán nem lesz elérhető. Mint kiderült, az utolsó pillanatban sikerült oda feltöltenem a folytatást.
Bocs az előbb mellé ment. De már a helyére tettem. anagrama2
:)